Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

KEURUUN PÄÄKIRJASTO

Invapysäköinti

Kirjaston seinustalla on liikkumisesteisten autopaikka.

Esteetön sisäänpääsy

Kirjaston pääsisäänkäynnille pääsee joko portaita tai luiskaa pitkin. Portaiden molemmin puolin on kaiteet. Sisäänkäynnin ovi on raskas avata käsin, mutta ovi avautuu myös painikkeen avulla automaattisesti. Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 2 cm korkea kynnys. Palautusluukku sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä.

Hissi/tilat

Kirjastossa on opastaulu, johon on merkitty kirjaston pohjapiirros, tilojen, palvelupisteen ja eri osastojen sijainnit. Kirjastossa on asiakastiloja kahdessa eri kerroksessa. Kerroksien väliä pääsee kulkemaan hissillä tai portaita pitkin. Kirjaston ensimmäisen kerroksen eri osastojen välillä on pari porrasaskelmaa. Portaiden molemmin puolin on kaiteet. Osastojen välillä pystyy liikkumaan myös esteettömästi. Ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään kirjastossa asioimisessa.

Induktiosilmukka/apuvälineet

Kirjastossa on asiakaskäyttöön lukulaseja, kirjakoreja, kirjakärryjä ja lastenrattaat. Kirjastosta löytyy myös korkeampi tuoli ja ylemmille hyllyille ulottumista helpottavia jakkaroita. Induktiosilmukkaa kirjastossa ei ole.

Inva-WC

Kirjastossa on esteetön wc, jossa on hälytyspainike avun saamiseksi ja käsituet molemmin puolin wc-istuinta. Lastenhoitotila löytyy esteettömästä wc:stä.

Suuren kirjasinkoon kokoelma / saavutettava aineisto

Kirjastossa on selkokielistä kirjallisuutta, äänikirjoja, vieraskielistä kirjallisuutta, tavutettuja ja helppolukuisia kirjoja, vieraskielisiä kuvakirjoja, isotekstistä kirjallisuutta sekä kielikurssipaketteja. Kirjastosta saa myös tunnukset ja neuvontaa Celian äänikirjapalvelun käyttöönotossa sekä Celian äänikirjoja CD-levyinä.