Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Ammattiopisto Gradia tarjoaa ratkaisuja kaikenikäisten ammatillisiin koulutustarpeisiin

lataus.png

Opiskelu Keuruulta käsin on mahdollista yksilöllisten ja joustavien opintopolkujen avulla. Ammatillisen tutkinnon suorittamisessa hyödynnetään mahdollisimman paljon seutukunnan yrityksissä ja yhteisöissä tapahtuvaa työelämässä oppimista (koulutussopimukset ja oppisopimukset). Lisäksi hyödynnetään Keuruun kaupungin tarjontaa ja opettajia yhteisten tutkinnon osien toteutuksessa.

Keuruulla Gradia järjestää lähihoitaja- ja hoiva-avustajakoulutusta nuorille ja aikuisille. Opintoihin voi hakeutua jatkuvan haun kautta ympäri vuoden. Sosiaali- ja terveysalan perusopinnot on mahdollista aloittaa Keuruulla kaksi kertaa vuodessa.

Ammattiopisto Gradian verkkosivut (gradia.fi)  

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Koulutus soveltuu sinulle, jos olet sosiaalinen, vastuuntuntoinen ja palveluhenkinen. Sinulla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä halu oppia myös alan tietotekniikkaa ja teknologiaa. Haluat kehittyä lähihoidon ammattilaiseksi.

Seuraava haku koulutukseen: 18.8.2023 - 11.10.2023. Opinnot alkavat tammikuussa 2024. 

Kysy lisää

Opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä, puh. 040 341 6435, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hakupalvelut, puh. 040 341 6193, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tutustu lähihoitajakoulutukseen Gradian verkkosivuilla (gradia.fi)

Hoiva-avustajakoulutus

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisläheisestä sosiaali- ja terveysalan työstä ja haluat toimia avustajana ikääntyneille ihmisille. Hoiva-avustaja työskentelee ikääntyneille tarkoitetuissa palvelutaloissa ja hoivakodeissa avustavissa tehtävissä. Hoiva-avustajat auttavat asiakkaita viihtymään arjessaan ja voimaan hyvin.

Seuraava haku koulutukseen on keväällä 2024. Hakuaika tarkentuu myöhemmin.

Kysy lisää

Opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä, puh. 040 341 6435, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hakupalvelut, puh. 040 341 6193, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tutustu hoiva-avustajakoulutukseen Gradian verkkosivuilla

SASKY

SASKY_logo.png

Sastamalan koulutuskuntayhtymä Saskyn lähin toimipaikka sijaitsee Mäntässä. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi koulutustarjontaan kuuluu ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja oppisopimuskoulutusta. Koulutuksia myös räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Saskyn verkkosivut (sasky.fi)

 

Opiskele joustavasti kone - ja tuotantotekniikan perustutkinto HT Laser -polulla

HT Laser Oy sekä monet muut teollisuuden alan yritykset etsivät osaavaa työvoimaa Keuruulle. HT Laser -polulla opiskelija suorittaa mahdollisimman paljon opintoja työssäoppimalla HT Laser Oy:n Keuruun tehtaalla.

Opintoihin on mahdollista hakea sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian että Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa tai tulevien työvoimakoulutusten kautta.

HTLASER polku 2

Ota yhteyttä 

Gradia: Koulutuspäällikkö Markku Tarvainen, puh. 040 3415514, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Gradian HT Laser -opinpolku sivulle (gradia.fi)

Sasky: Koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saskyn HT Laser -opinpolku sivulle (sasky.fi)

 

Opinto- ja uraohjausta elämän eri vaiheissa

Opinto- ja uraohjausta erilaisissa tilanteissa tarjoaa opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä. Ota rohkeasti yhteyttä p. 040 341 6435 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista löydät myös Opinkeuruun somekanavista facebook | instagram