Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Ajankohtaista: Opiskele kone - ja tuotantotekniikan perustutkinto HT Laser -polulla

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradiassa on alkamassa Kone - ja tuotantotekniikan koneistajan opinnot marraskuussa, haku päättyy 1.11.2020. Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työllistymistä tutkinnon suorittaminen edesauttaa. Tästä aloittavasta ryhmästä on mahdollista hakeutua HT Laser -polulle, joka tarkoittaa sitä, että opiskelija suorittaa mahdollisimman paljon opintoja työssäoppimalla HT Laserin Keuruun tehtaalla.

Sekä Gradian että Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen jatkuvan haun kautta on myös mahdollista hakeutua HT Laser -polulle.

Lisätietoja HT Laser -polkumallin opinnoista

Gradia

Lehtori Juha Eronen, puh. 040 341 6203, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koulutuspäällikkö Markku Tarvainen, puh. 040 3415514, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haku työvoimakoulutukseen TE-palveluiden kautta

Haku Gradian jatkuvan haun kautta

Sasky

Koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402,

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haku Saskyn jatkuvan haun kautta

Gradia Jyväskylä tarjoaa ratkaisuja kaikenikäisten ammatillisiin koulutustarpeisiin

Opiskelu Keuruulta käsin on mahdollista yksilöllisten ja joustavien opintopolkujen avulla. Ammatillisen tutkinnon suorittamisessa hyödynnetään mahdollisimman paljon seutukunnan yrityksissä ja yhteisöissä tapahtuvaa työelämässä oppimista (koulutussopimukset ja oppisopimukset). Lisäksi hyödynnetään Keuruun kaupungin tarjontaa ja opettajia yhteisten tutkinnon osien toteutuksessa.

Keuruulla Gradia järjestää lähihoitajakoulutusta nuorille ja aikuisille. Opintoihin voi hakeutua jatkuvan haun kautta ympäri vuoden. Sosiaali- ja terveysalan perusopinnot on mahdollista aloittaa Keuruulla kaksi kertaa vuodessa.

Gradian verkkosivut

Alkavia Gradian koulutuksia Keuruulla

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Haku Keuruulla toteutettavaan lähihoitajakoulutukseen on käynnissä 2.11.2020 saakka. Opinnot alkavat tammikuun 2021 alussa tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti 3.12.2020.

Täytä hakemus Gradian verkkosivuilla

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, henkilökohtainen avustaja

Haku on käynnissä 2.11.2020 asti ja koulutus alkaa Keuruulla 19.11.2020. Hakijalla tulee olla tiedossa henkilökohtaisen avustajan työpaikka tai työssäoppimispaikka ennen koulutuksen alkua.

Tutustu ja täytä hakemus Gradian verkkosivuilla

SASKY

Sastamalan koulutuskuntayhtymä Saskyn lähin toimipaikka sijaitsee Mäntässä. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi koulutustarjontaan kuuluu ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja oppisopimuskoulutusta. Koulutuksia myös räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Saskyn verkkosivut

Opinto- ja uraohjausta elämän eri vaiheissa

Opinto- ja uraohjausta erilaisissa tilanteissa tarjoaa opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä. Ota rohkeasti yhteyttä p. 040 341 6435 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista löydät myös Opinkeuruun somekanavista facebook | instagram