Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Ajankohtaista: Opiskele joustavasti kone - ja tuotantotekniikan perustutkinto HT Laser -polulla

HT Laser Oy sekä monet muut teollisuuden alan yritykset etsivät osaavaa työvoimaa Keuruulle. HT Laser -polulla opiskelija suorittaa mahdollisimman paljon opintoja työssäoppimalla HT Laser Oy:n Keuruun tehtaalla.

Opintoihin on mahdollista hakea sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian että Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa tai tulevien työvoimakoulutusten kautta.

 

Lisätietoja HT Laser -polkumallin opinnoista

Gradia

Koulutuspäällikkö Markku Tarvainen, puh. 040 3415514, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sasky

Koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haku Saskyn jatkuvan haun kautta

Gradia Jyväskylä tarjoaa ratkaisuja kaikenikäisten ammatillisiin koulutustarpeisiin

Opiskelu Keuruulta käsin on mahdollista yksilöllisten ja joustavien opintopolkujen avulla. Ammatillisen tutkinnon suorittamisessa hyödynnetään mahdollisimman paljon seutukunnan yrityksissä ja yhteisöissä tapahtuvaa työelämässä oppimista (koulutussopimukset ja oppisopimukset). Lisäksi hyödynnetään Keuruun kaupungin tarjontaa ja opettajia yhteisten tutkinnon osien toteutuksessa.

Keuruulla Gradia järjestää lähihoitajakoulutusta nuorille ja aikuisille. Opintoihin voi hakeutua jatkuvan haun kautta ympäri vuoden. Sosiaali- ja terveysalan perusopinnot on mahdollista aloittaa Keuruulla kaksi kertaa vuodessa.

Gradian verkkosivut

Alkavia Gradian koulutuksia Keuruulla

  • Tutustu Puhtauspalvelualaan-koulutus 25.10-3.12.2021.

Mikäli haluat tutustua ja saada tietoa hyvin työllistävästä puhtauspalvelualasta, olet juuri oikea henkilö hakeutumaan tähän koulutukseen.Koulutuksen tavoitteena on saada kuva puhtauspalvelualan työtehtävistä ja työpaikoista sekä vahvistaa ja oppia uusia tieto ja viestintätaitoja.


Koulutuksen työelämässä oppimisjakson aikana lisäät mahdollisuuksiasi työllistyä alan yritysten tarjoamiin sijaisuuksiin tai vaikkapa pitempäänkin työsuhteeseen. Jatkossa voit lisätä osaamistasi hakeutumalla puhtauspalvelualan koulutukseen suorittamaan tutkinnon osia tai koko tutkinnon.

Lue lisää ja hae koulutukseen seuraavasta linkistä: Tutustu Puhtauspalvelualaan-koulutus

 

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Seuraava haku Keuruulla toteutettavaan lähihoitajakoulutukseen järjestetään 24.9.-24.11.2021. Opinnot alkavat tammikuussa 2022. Opintojen aloittaminen joustavasti voi olla mahdollista, jos sinulla on jo aikaisempia opintoja tästä tutkinnosta. 

Lue lisää Gradian verkkosivuilla

  • Sähkökuorma-autoasentajan RekryKoulutus 

Lielahden Autokeskus Oy rekrytoi henkilöitä perustettuun sähkökuorma-autojen konversiotehtaaseen, jossa dieselkuorma-autoja muunnetaan sähkökuorma-autoiksi. Ensimmäinen koulutusryhmä aloitti opiskelun 1.9.2021 ja sen koulutuksen kesto on noin 4kk. Mahdollisista tulevista rekrykoulutuksista tiedotetaan tällä sivustolla. Seuraa myös tiedostusta Opinkeuruun Facebook-sivuilta.

Lue lisää Sähkökuorma-autoasentajan koulutuksesta

 

 

SASKY

Sastamalan koulutuskuntayhtymä Saskyn lähin toimipaikka sijaitsee Mäntässä. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi koulutustarjontaan kuuluu ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja oppisopimuskoulutusta. Koulutuksia myös räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Saskyn verkkosivut

Opinto- ja uraohjausta elämän eri vaiheissa

Opinto- ja uraohjausta erilaisissa tilanteissa tarjoaa opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä. Ota rohkeasti yhteyttä p. 040 341 6435 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista löydät myös Opinkeuruun somekanavista facebook | instagram