Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Ammattiopisto Gradia 

lataus.png

Opiskelu Keuruulta käsin on mahdollista yksilöllisten ja joustavien opintopolkujen avulla. Ammatillisen tutkinnon suorittamisessa hyödynnetään mahdollisimman paljon seutukunnan yrityksissä ja yhteisöissä tapahtuvaa työelämässä oppimista (koulutussopimukset ja oppisopimukset). 

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiseksi Keuruulla

Gradia järjestää Keuruulla lähihoitaja- ja hoiva-avustajakoulutusta nuorille ja aikuisille. Opintoihin voi hakeutua jatkuvan haun kautta ympäri vuoden.

Sosiaali- ja terveysalan perusopinnot (lähihoitaja) on mahdollista aloittaa Keuruulla kaksi kertaa vuodessa. Seuraava koulutus alkaa 12.8.2024.

Opintojen aloittaminen joustavasti voi olla mahdollista, jos sinulla on valmiita ammatillisia opintosuorituksia (tutkinnon osa tai osia suoritettuna) tästä tutkinnosta. Lisätietoja voit kysyä Hakupalveluista.

Lähihoitajakoulutus Keuruulla (gradia.fi)

Hoiva-avustajakoulutus Keuruulla (gradia.fi)

Tutustu Gradian koulutustarjontaan (gradia.fi)  

Kysy lisää

Hakupalvelut, puh. 040 341 6193, hakupalvelut(at)gradia.fi

 

Sastamalan koulutuskuntayhtymä

SASKY_logo.png

Sastamalan koulutuskuntayhtymä Saskyn lähin toimipaikka sijaitsee Mäntässä. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi koulutustarjontaan kuuluu ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja oppisopimuskoulutusta. Koulutuksia myös räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Saskyn verkkosivut (sasky.fi)

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA) Keuruulla

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus TUVA antaa valmiuksia toisen asteen koulutuksen suorittamista varten (ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus). Opintojen aikana voit tutustua koulutusaloihin, vahvistaa opiskelutaitojasi ja tehdä suunnitelmia tulevaisuuttasi varten.

Voit hakea TUVA-koulutukseen jatkuvan haun kautta. Koulutus alkaa syksyllä 2024. 

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA) | SASKY koulutuskunta­yhtymä

Opiskele joustavasti kone - ja tuotantotekniikan perustutkinto HT Laser -polulla

HT Laser Oy sekä monet muut teollisuuden alan yritykset etsivät osaavaa työvoimaa Keuruulle. HT Laser -polulla opiskelija suorittaa mahdollisimman paljon opintoja työssäoppimalla HT Laser Oy:n Keuruun tehtaalla.

Opintoihin on mahdollista hakea sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian että Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa tai tulevien työvoimakoulutusten kautta.

HTLASER polku 2

Ota yhteyttä 

Gradia: Koulutuspäällikkö Markku Tarvainen, puh. 040 3415514, markku.tarvainen(at)gradia.fi

Gradian HT Laser -opinpolku sivulle (gradia.fi)

Sasky: Koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, saara-leena.kytomaki(at)sasky.fi

Saskyn HT Laser -opinpolku sivulle (sasky.fi)

 

Opinto- ja uraohjausta elämän eri vaiheissa

Opinto- ja uraohjausta erilaisissa tilanteissa tarjoaa opinto-ohjaaja Päivi Kolehmainen. Ota rohkeasti yhteyttä p. 0403415467 tai paivi.kolehmainen(at)gradia.fi.

Ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista löydät myös Opinkeuruun somekanavista facebook | instagram