Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Ajankohtaista

TUVA – tutkintokoulutukseen valmentava koulutus alkaa elokuussa Keuruulla

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus TUVA antaa valmiuksia toisen asteen koulutuksen suorittamista varten (ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus). Opintojen aikana voit tutustua koulutusaloihin, vahvistaa opiskelutaitojasi ja tehdä suunnitelmia tulevaisuuttasi varten. 
 
Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus on tarkoitettu oppivelvollisuusikäisille sekä muille vailla toisen asteen tutkintoa oleville oppijoille, jotka tarvitsevat valmentavaa koulutusta. Koulutuksen järjestää Sasky.
 
Hakuaika koulutukseen: 22.2.2023 – 14.5.2023. Koulutus alkaa 9.8.2023.
 
Lisätietoja:
Opinto-ohjaaja Outi Jämsä, puh. 044 7288546, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TUVA - tutkintokoulutukseen valmentava koulutus, Keuruu | Sasky

Koulutusesite (pdf)

 

Gradia Jyväskylä tarjoaa ratkaisuja kaikenikäisten ammatillisiin koulutustarpeisiin

lataus.png

Opiskelu Keuruulta käsin on mahdollista yksilöllisten ja joustavien opintopolkujen avulla. Ammatillisen tutkinnon suorittamisessa hyödynnetään mahdollisimman paljon seutukunnan yrityksissä ja yhteisöissä tapahtuvaa työelämässä oppimista (koulutussopimukset ja oppisopimukset). Lisäksi hyödynnetään Keuruun kaupungin tarjontaa ja opettajia yhteisten tutkinnon osien toteutuksessa.

Keuruulla Gradia järjestää lähihoitaja- ja hoiva-avustajakoulutusta nuorille ja aikuisille. Opintoihin voi hakeutua jatkuvan haun kautta ympäri vuoden. Sosiaali- ja terveysalan perusopinnot on mahdollista aloittaa Keuruulla kaksi kertaa vuodessa.

Gradian verkkosivut  

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Koulutus soveltuu sinulle, jos olet sosiaalinen, vastuuntuntoinen ja palveluhenkinen. Sinulla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä halu oppia myös alan tietotekniikkaa ja teknologiaa. Haluat kehittyä lähihoidon ammattilaiseksi.

Seuraava haku koulutukseen: 5.4. – 31.5.2023. Opinnot alkavat elokuussa 2023. 

Kysy lisää

Opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä, puh. 040 341 6435, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hakupalvelut, puh. 040 341 6193, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää Gradian verkkosivuilla

Hoiva-avustajakoulutus

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisläheisestä sosiaali- ja terveysalan työstä ja haluat toimia avustajana ikääntyneille ihmisille. Hoiva-avustaja työskentelee ikääntyneille tarkoitetuissa palvelutaloissa ja hoivakodeissa avustavissa tehtävissä. Hoiva-avustajat auttavat asiakkaita viihtymään arjessaan ja voimaan hyvin.

Koulutuksen seuraava hakuaika on 5.4.-31.5.2023. Opinnot alkavat elokuussa 2023

Kysy lisää

Opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä, puh. 040 341 6435, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakupalvelut, puh. 040 341 6193, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää Gradian verkkosivuilla

SASKY

SASKY_logo.png

Sastamalan koulutuskuntayhtymä Saskyn lähin toimipaikka sijaitsee Mäntässä. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi koulutustarjontaan kuuluu ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja oppisopimuskoulutusta. Koulutuksia myös räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Saskyn verkkosivut

 

Opinto- ja uraohjausta elämän eri vaiheissa

Opinto- ja uraohjausta erilaisissa tilanteissa tarjoaa opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä. Ota rohkeasti yhteyttä p. 040 341 6435 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista löydät myös Opinkeuruun somekanavista facebook | instagram

HTLASER polku 2

Opiskele joustavasti kone - ja tuotantotekniikan perustutkinto HT Laser -polulla

HT Laser Oy sekä monet muut teollisuuden alan yritykset etsivät osaavaa työvoimaa Keuruulle. HT Laser -polulla opiskelija suorittaa mahdollisimman paljon opintoja työssäoppimalla HT Laser Oy:n Keuruun tehtaalla.

Opintoihin on mahdollista hakea sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian että Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa tai tulevien työvoimakoulutusten kautta.

 

Lisätietoja HT Laser -polkumallin opinnoista

Gradia

Koulutuspäällikkö Markku Tarvainen, puh. 040 3415514, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sasky

Koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haku Saskyn jatkuvan haun kautta