Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Ajankohtaista:

Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus tarjoaa mahdollisuuden suorittaa tutkintoja tai tutkinnonosia joustavasti verkossa tai pienryhmässä Keuruulla. Keväällä 2022 voit opiskella osia:

A) Liiketoiminnan ammattitutkinto

B) Liiketoiminnan perustutkinto

C) Ravintola- ja cateringalan perustutkinto


A) Liiketoiminnan ammattitutkinto sopii työssä olevalle liiketoiminnan tehtävissä toimivalle riippumatta toimialasta. Ammattitutkinnosta starttaa tammikuussa verkkoryhmä, johon mahtuu mukaan. Lisätietoa koulutuksen sisällöstä: Maria Nyykooli Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 717 0731


B) Liiketoiminnan perustutkinnon osat työelämän ensiaskelia ottavalle tai asiakaspalveluun ja myyntiin haluavalle, sopii työttömille tai ilman koulutuspaikkaa jääneille nuorille. Esim. Varmoin askelin työelämään! ja Intoa myyntityöhön ja asiakaspalveluun! Lisätietoja koulutuksen sisällöstä antaa: Outi Jämsä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 044 728 8546


C) Kiinnostaako työskentely ravintolassa, suurkeittiössä tai kahvilassa? Kehitä osaamistasi tai työllisty kesätöihin. Voit opiskella osia tutkinnosta tai suorittaa koko tutkinnon. Tutkinnon osat voit valita oman tilanteesi mukaisesti.
Opiskele:
• kokiksi ruokaravintolaan
• kokiksi suurkeittiöön
• kokiksi kahvila-lounasravintolaan
• kahvilatyöntekijäksi erilaisiin kahviloihin
• tarjoilijaksi esim. ravintolaan, pubiin tai kahvilaan

Koko tutkinto: ravintola- ja cateringalan perustutkinto 180 osp

Katso lisätietoja koultuuksesta: Lisätietoja Ravintola- ja catering alan perustutkinnosta.

Voit opiskella riippuen aiemmasta osaamisestasi: yhdistellen oppimista oppilaitoksessa ja työelämässä tai kokonaan työelämässä oppien (koulutussopimus= palkaton tai oppisopimus =palkallinen). Verkko-opiskelu tukee kumpaakin toteutustapaa.

Haku molempiin koulutuksiin: 19.2.2022 mennessä. Kaikki hakijat haastatellaan ennen opintojen alkamista.

Koulutuksen aloitus: 6.3.2022

Lisätietoja: Mari Järvenpää, p. 044 7288421 tai opettaja Tarja Virtanen p. 044 7289182 (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

 

Opiskele joustavasti kone - ja tuotantotekniikan perustutkinto HT Laser -polulla

HT Laser Oy sekä monet muut teollisuuden alan yritykset etsivät osaavaa työvoimaa Keuruulle. HT Laser -polulla opiskelija suorittaa mahdollisimman paljon opintoja työssäoppimalla HT Laser Oy:n Keuruun tehtaalla.

Opintoihin on mahdollista hakea sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian että Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa tai tulevien työvoimakoulutusten kautta.

 HTLASER polku 2

Lisätietoja HT Laser -polkumallin opinnoista

Gradia

Koulutuspäällikkö Markku Tarvainen, puh. 040 3415514, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sasky

Koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Haku Saskyn jatkuvan haun kautta

Gradia Jyväskylä tarjoaa ratkaisuja kaikenikäisten ammatillisiin koulutustarpeisiin

Opiskelu Keuruulta käsin on mahdollista yksilöllisten ja joustavien opintopolkujen avulla. Ammatillisen tutkinnon suorittamisessa hyödynnetään mahdollisimman paljon seutukunnan yrityksissä ja yhteisöissä tapahtuvaa työelämässä oppimista (koulutussopimukset ja oppisopimukset). Lisäksi hyödynnetään Keuruun kaupungin tarjontaa ja opettajia yhteisten tutkinnon osien toteutuksessa.

Keuruulla Gradia järjestää lähihoitajakoulutusta nuorille ja aikuisille. Opintoihin voi hakeutua jatkuvan haun kautta ympäri vuoden. Sosiaali- ja terveysalan perusopinnot on mahdollista aloittaa Keuruulla kaksi kertaa vuodessa.

Gradian verkkosivut 

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Seuraava haku Keuruulla toteutettavaan lähihoitajakoulutukseen järjestetään 30.3.2022 - 30.5.2022. Koulutus alkaa syksyllä 2022

Lue lisää Gradian verkkosivuilla

SASKY

Sastamalan koulutuskuntayhtymä Saskyn lähin toimipaikka sijaitsee Mäntässä. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi koulutustarjontaan kuuluu ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja oppisopimuskoulutusta. Koulutuksia myös räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Saskyn verkkosivut

Opinto- ja uraohjausta elämän eri vaiheissa

Opinto- ja uraohjausta erilaisissa tilanteissa tarjoaa opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä. Ota rohkeasti yhteyttä p. 040 341 6435 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista löydät myös Opinkeuruun somekanavista facebook | instagram