Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

 

AJANKOHTAISTA:

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto tuottaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lakisääteiset palvelut Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungeille sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnille. Ympäristönsuojelun lakisääteiset palvelut toimisto tuottaa Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeille. Toimipisteet sijaitsevat asianomaisissa kunnissa.

Toimiston tavoitteena on ylläpitää viihtyisä, terveellinen, turvallinen ja luonnontaloudeltaan kestävä elinympäristö sekä edistää terveydensuojelua ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto toimii Keurusselän ympäristölautakunnan alaisuudessa. Ympäristönsuojeluviranomaisena toimii Keurusselän ympäristönsuojelujaosto. Toimiston esimies on ympäristöterveyspäällikkö Anne Vornanen p. 040 032 8322.

 

Asiakaspalvelu arkisin klo 8.00 - 15.00

toimistonhoitaja Minna Raivio, 
puh. 040 180 2148
Keuruun toimipiste

os. Keskusaukio 3 (eCenter, 2. krs), 42700 Keuruu                                                                 

toimistosihteeri Irma Laitonen, 
puh. 040 752 1505
Jämsän toimipiste

os. Seppolantie 5, 42100 Jämsä

 

Toimiston yhteinen sähköpostiosoite on: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisäksi jokaisella työntekijällä on sijoituspaikkakunnasta riippumatta oma sähköpostiosoite muotoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ympäristöterveydenhuollon seudullinen yhteistyösopimus

Ympäristöterveydenhuollon maksutaksan tekstiosa ja maksutaksataulukko 2019 (Keurusselän ympäristölautakunta 19.9.2018 § 14)
 

Terveydensuojelujärjestys (voimaan 1.12.2017)