Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Esiopetus lukuvuonna 2020–2021

Esiopetukseen ilmoittaudutaan ensijaisesti sähköisesti varhaiskasvatuksen eAsiointipalvelussa  (palvelu vaatii aluksi sähköisen tunnistautumisen esim. verkkopankkitunnuksilla).

Ohje eAsiointiin: eAsiointipalvelun ohje huoltajille (pdf)

Esiopetukseen voi edelleen ilmoittautua myös täyttämällä paperilomake:
Esiopetukseen ilmoittautumislomake (pdf).

Lomakkeet (myös koulujen esiopetukseen suunnatut) palautetaan osoitteeseen: Keuruun kaupunki, varhaiskasvatuspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu.

Mikäli lapsellanne on tarve myös varhaiskasvatukseen, hakuohjeet ja lomakkeen löydät edellä mainitun eAsioinnin kautta.

Palvelusetelihakulomake (pdf) täytetään jos haetaan päiväkoti Tähtitarhan esiopetukseen. Liittäkää se esiopetuksen ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätietoja ja lomakkeita saa kaikista päiväkodeista ja esiopetusta antavista kouluista sekä varhaiskasvatuksen vastaavilta Ulla Nybacka, p. 0400 429 543 tai Paula Vulli, p. 0400 785 572.

Päiväkoti Tähtitarhan osalta lisätietoja antaa: Jarno Kinnunen p. 050 551 7002

Oppilaskuljetukset

Kuljetus esiopetukseen järjestetään perusopetuslain 32 §:n mukaisin perustein eli jos matka on viittä kilometriä pidempi tai jos se oppilaan iän tai muut olosuhteet huomioon ottaen muodostuu oppilaalle liian vaikeaksi,rasittavaksi tai vaaralliseksi. Alle viiden kilometrin matkasta on täytettävä erillinen koulukuljetusavustus-hakemus.

Varhaiskasvatuksen esiopetuskuljetukset järjestetään yhdessä koulukuljetusten kanssa. Varhaiskasvatuksessa kuljetusta ei järjestetä kotoa varhaiskasvatukseen vaan vain esiopetukseen.

Lisätietoja: kuljetussuunnittelija Janne Väliaho, puh. 040 5356 884.

Kuljetushakemus (pdf)