Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Esiopetus lukuvuonna 2021–2022

Esiopetusta järjestetään lukuvuonna 2021-2022 Einari Vuorelan koululla, Haapamäen yhteiskoululla, Pihlajaveden ja Pohjoislahden ala-asteilla, Aurinkolinnan päiväkodissa sekä yksityisessä päiväkoti Tähtitarhassa. Esiopetuksessa noudatetaan pääsääntöisesti koulun lukuvuoden toiminta-aikoja. 

Esiopetukseen ilmoittaudutaan 7.3.2021 mennessä. llmoittautuminen ensijaisesti sähköisesti varhaiskasvatuksen eAsiointipalvelussa (palvelu vaatii sähköisen tunnistautumisen esim. verkkopankkitunnuksilla).

Ohje eAsiointiin: eAsiointipalvelun ohje huoltajille (pdf)

Esiopetukseen voi edelleen ilmoittautua myös täyttämällä paperilomake:
Esiopetukseen ilmoittautumislomake (pdf).

Lomakkeet (myös koulujen esiopetukseen suunnatut) palautetaan osoitteeseen: Keuruun kaupunki, varhaiskasvatuspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu.

Mikäli lapsellanne on tarve myös varhaiskasvatukseen, hakuohjeet ja lomakkeen löydät edellä mainitun eAsioinnin kautta. Päiväkoti Tähtitarhassa esiopetuksen lisäksi tarvittavaa varhaiskasvatusta haetaan Palvelusetelihakemuslomakkeella (pdf) Liittäkää se esiopetuksen ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätietoja ja lomakkeita saa kaikista päiväkodeista ja esiopetusta antavista kouluista sekä varhaiskasvatuksen vastaavilta Ulla Nybacka, p. 0400 429 543 tai Paula Vulli, p. 0400 785 572.

Päiväkoti Tähtitarhan osalta lisätietoja antaa: Teija Tupamäki p. 010 4114 614 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Oppilaskuljetukset

Kuljetus esiopetukseen järjestetään perusopetuslain 32 §:n mukaisin perustein eli jos matka on viittä kilometriä pidempi tai jos se oppilaan iän tai muut olosuhteet huomioon ottaen muodostuu oppilaalle liian vaikeaksi,rasittavaksi tai vaaralliseksi. Alle viiden kilometrin matkasta on täytettävä erillinen koulukuljetusavustus-hakemus.

Varhaiskasvatuksen esiopetuskuljetukset järjestetään yhdessä koulukuljetusten kanssa. Varhaiskasvatuksessa kuljetusta ei järjestetä kotoa varhaiskasvatukseen vaan vain esiopetukseen.

Lisätietoja: kuljetussuunnittelija Janne Väliaho, puh. 040 5356 884 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Kuljetushakemus (pdf)