Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

 

Yhteystietohausta löydät Keuruun kaupungin viranhaltijoiden ja työntekijöiden puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita, nimikkeitä ja mihin työyksikköön henkilö kuuluu.

Tietoja voit hakea nimellä, puhelinnumerolla ja työyksiköllä. Jos haet puhelinnumerolla, niin kirjoita se ilman välejä, esim. 0401234567.

Haku kirjoittamalla hakukenttään

Haku antaa ehdotuksia jo muutaman alkukirjaimen kirjoitettuasi. Haun alapuolelle ilmestyvästä hakutuloksesta klikkaamalla avautuu lisää tietoja, esim. jos haet sanalla sosiaali, haun alle ilmestyy sosiaalitoimessa työskenteleviä henkilöitä. Saat henkilöistä tarkemmat tiedot hakutulokseen, jos painat suurennuslasin kuvaa. Henkilön nimeä klikkaamalla saat auki hänen tarkemmat yhteystietonsa.

Haku palveluista / yksiköistä

Voit hakea yhteystietoja myös palvelulistauksen kautta. Paina hakupalkin alapuolella olevaa Keuruun kaupunki -linkkiä. Alle avautuu palvelut/yksiköt aakkosjärjestyksessä listattuna. Palvelua/yksikköä klikkaamalla saat luettelon kaikista siihen liittyvistä yhteystiedoista. Näistä puolestaan saat nimeä klikkaamalla auki tarkemmat yhteystiedot.

Jos yksiköiden selaaminen (scrollaus) alaspäin ei onnistu, niin kannattaa tyhjentää selaimen välimuisti. Tietokoneella asian voi korjata myös näppäinyhdistelmällä crtl-shift-R.

Hakutulosten nollaus ja palaaminen taaksepäin

Hakutuloksissa pääset takaisin päin painamalla oikean yläkulman sulje -linkkiä. Kokonaan alkuun pääsee, kun tyhjennät haun painamalla suurennuslasin viereistä ruksia.

Selaimen vasemman kulman nuolinäppäintä (paluunuoli) ei kannata painaa, sillä se heittää pois yhteystietohaun sivulta.