Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupunki on mukana osatoteuttajana elokuussa 2019 käynnistyneessä Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hankkeessa. Hanke on osa Seutukaupunkien osaavan työvoiman saatavuuden edistämistä tukevaa hankekokonaisuutta.

Hankkeen lähtökohta on osaavan työvoiman ja koulutuksen saatavuus Keuruulla.

Osaavan työvoiman saatavuus vaikuttaa kaupungin elinvoimaan, yritysten olemassa oleviin ja tuleviin sijoituspäätöksiin sekä koulutusorganisaatioiden toteutusmalleihin. Tässä tilanteessa vaaditaan uusia joustavia koulutusmalleja ja uudistuneen lainsäädännön konkreettista hyödyntämistä niin toisella asteella kuin korkeakoulutuksessa. Teknologian nopea kehittyminen edellyttää yritysten, työvoimaviranomaisten, elinkeinotoimijoiden ja koulutuksen järjestäjien entistä tiiviimpää yhteistyötä sekä muutosrohkeutta kokeilla täysin uudenlaisia ratkaisuja laajemmin osaavan työvoiman saatavuuteen.

Hankkeen toteutus 8/2019 - 8/2021

Tutustu tästä Seutukaupunkiosaajat blogiin.

Tiina Perämäki
projektipäällikkö
puh. 040 141 7845
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Projektipäällikkö työskentelee hankkeessa 50% työajalla.

Tästä linkistä pääset hankkeen tietosuojaselosteeseen (pdf).

Koulutuskeskus Brahe toimii hankkeen päätoteuttajana ja Keuruun lisäksi osatoteuttajina toimivat Iisalmen, Kurikan, Imatran ja Varkauden kaupungit, Salon seudun, Lounais-Suomen, Itä-Savon sekä SASKYn koulutuskuntayhtymät, Kristiinankaupungin elinkeinokeskus sekä Ylivieskan teknologiakylä YTEK Oy. Lisäksi verkostokumppaneina toimivat Alavuden, Forssan, Heinolan, Kauhajoen ja Kokemäen kaupungit sekä Länsirannikon koulutus Oy WinNova.

Seutukaupunkiosaajat.fi -sivustolta löydät tiivistelmän seutukaupunkiverkoston hankesuunnitelmasta.

keuruu logo aalto 02  Etelä Pohjanmaan liitto logo   Seutukaupungit logo