Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun vammaisneuvosto on perustettu kaupungin ja vammaisjärjestöjen yhteistyöelimeksi vuonna 1986. Vammaisneuvosto haluaa vaikuttaa Keuruun kehittämiseen niin, että vammaisten tarpeet otetaan huomioon suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Vammaisneuvoston jäsenille voi esittää ideoita ja kannanottoja eteenpäin vietäväksi. Postin voi osoittaa sihteeri Tiina-Maija Lähteenmäelle, Multiantie 5 42700 Keuruu.

Keuruun vammaisneuvosto 1.6.2017 - 31.5.2021

Jäsen 
Tarja Rotola-Pukkila, pjKeuruun Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry
Tiina-Maija Lähteenmäki, siht.perusturvapalvelut 
Timo PiesalaKeurusseudun Hengitysyhdistys ry
Pauli PotapoffKeurusseudun Invalidit ry
Anneli RoininenKeurusseudun Sydänyhdistys ry
Liisa JokinenK-S:n Näkövammaiset ry:n Keuruun osasto
Hannu Pohjonentekniset palvelut
Eija MäättänenKeski-Suomen seututerveyskeskus
Leena Laurilakaupunginhallitus

Vapo Oy on toimittanut Riihi-Peurannevan turvetuotantoalueen kalatalou­dellisen tarkkailuohjelman hyväksyttäväksi Pohjois-Savon ELY-keskuksen Hämeenlinnan toimipaikkaan sekä Varsinais-Suomen ELY-keskukseen.

Keuruulla  tarkkailuohjelmaehdotus on nähtävänä 29.3.2018 –27.4.2018 välisen ajan Keuruun kaupungintalon asiointipisteessä sekä internetsivuilla (linkki). Niillä, joiden oikeutta asia koskee, on mahdollisuus esittää nähtävilläoloaikana kirjallisia huomautuksia perusteluineen. Huomautukset ja vaatimukset on toimitettava ELY-keskuksen Hämeenlinnan toimipaikkaan tai sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 27.4.2018 klo 16.15 mennessä.