Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

KURSSIT OVAT AVOIMIA KAIKILLE, joten kuntarajat tai kylien väliset rajat eivät estä osallistumista.


OPISKELUSSA TARVITTAVAT kirjat, työaineet ja  tarvikkeet jokainen maksaa itse. TODISTUKSEN voi pyytää säännöllisestä opiskelusta. Opintotodistus maksaa 5 €.

OPINTO-OHJELMASSA opintoryhmät ovat kunnittain ja aineryhmittäin. Uusista kursseista ja ohjelmanmuutoksista voidaan ilmoittaa opiston omien opinto-ohjelmasivujen lisäksi Suur-Keuruu- ja Petäjävesi-lehdissä. Lyhenteet: sl = syyslukukausi, kl = kevätlukukausi.

Lukuvuonna 2021-2022 kurssien toteutumiseen lähiopetuksena vaikuttaa mahdollisesti uusiutuva koronavirustilanne. Jos viranomainen määrää keskeyttämään kansalaisopistojen lähiopetuksen, osa kursseista voi tarvittaessa toimia osittain tai kokonaan etäopetuksena. Poikkeusolojen vaikutuksesta kurssimaksuihin kerrotaan kohdassa Kurssimaksut.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ ja vastauksia (pdf).

OPINTOJEN HYVÄKSILUKEMINEN MUISSA OPPILAITOKSISSA Jotkin kurssit soveltuvat  lukion soveltavaksi kurssiksi tai ammatillisen perustutkinnon vapaasti valittavaksi kurssiksi. Asia kannattaa varmistaa omasta oppilaitoksesta.