Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Yleiset alueet, eli yhteiseen käyttöön tarkoitetut hyöty- ja virkistysalueet ovat tarkoitettu Keuruun asukkaiden,  matkailijoiden ja mökkiläisten käyttöön. Nämä alueet pitävät sisällään liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvät alueet, kuten leikkipaikat, puistot, uimarannat ja luontopolut, sekä muut yleisesti käytettävissä olevat alueet, kuten satama, venepaikat, sekä matonpesupaikat.

Tavoitteena on tarjota viihtyisä, siisti ja turvallinen käyttömahdollisuus jokaiselle käyttäjälle. Alueiden hoidosta ja kunnossapidosta vastaa Kunnallistekniikan puisto-osasto. Liikuntapaikkojen kunnossapidosta ja hoidosta vastaa liikuntatoimi, klikkaa tästä yhteystiedot.

Yleisten alueiden kunnossapitoon ja käyttöön liittyvissä asioissa, ota yhteys Heli Nousiaiseen puh. 0400 541 638 tai sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Kukkia Keuruun keskustassa