Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupungin kuntalaiskysely 2023

Keuruun kaupunki toteuttaa kuntalaiskyselyn syyskuussa 2023. Vastausaikaa kyselyssä on 4.9.2023-30.9.2023. Kuntalaiskyselyn tarkoituksena on kartoittaa asukkaiden kokemuksia, mielipiteitä ja toiveita koskien kaupunkia ja kaupungin palveluita sekä alueen viihtyvyyttä. 

Kyselyyn vastataan sähköisellä webropol-kyselyllä anonyymisti. Vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kyselyssä on 13 kysymystä, joista osa sisältää avoimia vastauksia ja osa vastausvaihtoehtoja.

Keuruun kirjastolta on mahdollista saapa digitukea sähköiseen kyselyyn vastaamisessa. Mikäli tarvitset apua vastaamisessa, ota yhteyttä kirjastojen henkilökuntaan.


Saatua palautetta ja vastauksia hyödynnetään kaupungin palveluiden kehittämisessä, kaupunkimarkkinoinnissa sekä kaupungin talouden suunnittelussa.

 

Voit vastata kuntalaiskyselyyn alla olevasta linkistä:


Keuruun kaupungin kuntalaiskysely 2023

 

Vastaamalla voit osallistua arvontaan (palkinnon arvo jopa 250€)

Lisäksi yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 6kk-kausikortti (arvo jopa 250€) Keuruun uimahalliin. Yhteystiedot voi jättää erillisessä kyselyssä, johon vastaaja ohjataan vastauksen päätyttyä. Arvonta suoritetaan lokakuussa 2023. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoja:

Tino Kohonen

Hyvinvointikoordinaattori

Puh. 050 564 7652

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuntalaiskysely.jpeg