Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

NooraPajari”On äärimmäisen mukavaa ja mielenkiintoista päästä työskentelemään Keuruulle. Kaupunki on minulle jo ennestäänkin hyvin tuttu, sillä yhteistyötä on tullut tehtyä suhteellisen tiiviisti. Keuruu näyttäytyy minulle vehreänä, aktiivisena, välittävänä, inhimillisenä ja luokseen kutsuvana kaupunkina,” Pajari kertoo ensitunnelmistaan.

Koulutukseltaan Pajari on yhteiskuntatieteiden maisteri. Kunta-alaa hänellä on takanaan noin 4 vuotta. Aiemmin hän on työskennellyt Multialla kunnanjohtajana ja Kiuruveden kaupungilla kaupunginsihteerinä. Tätä ennen hän toimi järjestöpuolella eri tehtävissä.

Uusi kaupunginjohtaja on 34-vuotias ja asuu Multialla avomiehensä, kissojen, kanojen ja koiranpennun kanssa. Lisäksi hänen miehensä kolme teini-ikäistä lasta vierailevat heillä säännöllisesti.

Kaupungin johtamisen ohessa Pajari pelaa jalkapalloa KeuPan naisten joukkueessa. Lisäksi hän tykkää meloa, patikoida ja jumppailla. ”Innostun helposti kokeilemaan kaikenlaista uutta urheilua aina kiipeilystä telinevoimisteluun. Lisäksi nautin erilaisista kulttuurielämyksistä, lukeminen on minulle erityisen tärkeää. Keuruun runsas kulttuuritarjonta on viehättänyt minua myös,” Pajari kertoo vapaa-ajanviettotavoistaan.

Noora Pajarin terveiset kaikille keuruulaisille: Tervetuloa rohkeasti juttelemaan ja tutustumaan! On mukava kuulla teidän näkemyksistänne ja toiveistanne kaupungin kehittämisessä. Kuntalaisten tapaamisista saan aina intoa ja työkaluja oman työni tueksi. Olen täällä teitä varten!

Noora Pajari
Kaupunginjohtaja
puh. 040 844 5778
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli Facebookissa