Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Ihmisiä skoolaamassa pöydän äärellä

Torstaina 18.4. juhlistamme maakuntaamme teemalla Hyvää huomista, Keski-Suomi! Keski-Suomen päivän aikana pysähdymme katsomaan Keski-Suomen tulevaisuuteen ja kasvattamaan innostusta, luottamusta ja toivoa tulevaan.

Juhlapäivän tapahtumat Keuruulla

Keski-Suomen päivän Kirjastokeikka: Keuruun kansalaisopiston ukulele-ryhmä
Kello 17.30, Keuruun kirjasto, Pitäjäntuvantie 5.

Keuruun kansalaisopiston ukulele-ryhmä soittaa kevyttä ohjelmistoa hyvällä huumorilla ja nauttii esiintymisestä. Ryhmää johtaa Ann-Marie Hakulinen.

Teos ja taiteilija -näyttely: Onni Oja
Kello 17.30, Keuruun museo, Kangasmannilantie 4.

Museolla avautuu uusi näyttelykokonaisuus Teos ja taiteilija. Kokonaisuuden ensimmäistä taiteilijaa Onni Ojaa esittelemässä mesenaatti Jouni Hirvonen. Taidemaalari, professori Onni Oja (1909–2004) on maineikkaimpia Keuruulla syntyneistä taiteilijoista. Hänen tuotantonsa on laaja ja monipuolinen. Hän oli arvostettu muotokuvamaalari, jolta tilattiin n. 300 henkilömuotokuvaa. Oja oli myös suosittu monumentaalimaalari, jonka tuotantoon kuuluu sekä seinä- että lasimaalauksia. Parhaiten Onni Oja kuitenkin tunnetaan suomalaisten kylämaisemien kuvaajana. Tapahtumaan ja näyttelyyn on vapaa pääsy!

Keski-Suomen päivän juhlinta voi näyttää monenlaiselta. Oman tapahtuman järjestäminen, tapahtumaan osallistuminen tai päivässä rauhoittuminen ovat kaikki erinomaisia tapoja osallistua. Voit jakaa tunnelmia juhlapäivästäsi sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #keskisuomi ja #keskisuomenpäivä.

Keski-Suomen liitto on koonnut eri puolilla maakuntaa järjestettävät Keski-Suomen päivän tapahtumat oheiselle sivulle: https://keskisuomi.fi/hyvaa-huomista-keski-suomi/

Jaa artikkeli Facebookissa