Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Järvimaisema, jossa taustalla kallio ja metsää. Metsän oikeassa ylänurkassa keltainen ympyrä, jonka sisällä lukee teksti Kylä tekee Keuruuta!

Mitä Keuruun maaseutu kylineen merkitsee sinulle? Onko se viikonlopun mökkireissun kohde vai elinkeinon lähde? Sielunmaisema vai päättymätön työleiri mökillä? Merkitseekö se rauhallista kylänraittia vai lämminhenkisiä talkoita ja kuulumisten vaihtoa seurantalolla?

Kerro valokuvin, miten sinä tunnet Keuruun kylät! Millä tavalla liität itsesi kylien nykypäivään ja niiden elämään?

Osa valokuvakilpailuun osallistuneista kuvista julkaistaan Keuruun museolla loppuvuodesta 2024 pidettävässä näyttelyssä. Pääpalkintona on 100 euron lahjakortti vapaavalintaiseen keuruulaiseen yritykseen.

Kilpailun järjestävät Keuruun kyläparlamentti ja Keuruun kaupunki. Kilpailu on osa Keuruun kyläparlamentin 10-vuotisjuhlavuotta.

Osallistumisohjeet

Toivomme aiheesta monipuolisia, eri kyliltä ja kaikkina vuodenaikoina kuvattuja tulkintoja. Kannustamme eri-ikäisiä, niin vakituisia kuin kesäasukkaita ja matkailijoita mukaan kilpailuun!

Palkintoina kilpailussa on palvelulahjakortteja ja tuotteita Keuruun kyliltä. Pääpalkintona on 100 euron lahjakortti vapaavalintaiseen keuruulaiseen yritykseen.

Kilpailun säännöt

  • Valokuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.
  • Kilpailun järjestäjät varaavat itselleen oikeuden käyttää kilpailuun osallistuneita valokuvia omissa sosiaalisen median kanavissaan, verkkosivuillaan sekä valokuvanäyttelyn tulosteissa. Valokuvaajan nimi mainitaan kuvan julkaisun yhteydessä.
  • Kilpailuun osallistuneita kuvia voidaan käyttää Keuruun museolla loppuvuodesta 2024 järjestettävässä näyttelyssä. Keuruun kaupunki ja Keuruun kyläparlamentti hoitavat valittujen valokuvien tulostuksen sekä näyttelyn rakentamisen.
  • Kilpailuun osallistuja on vastuussa lähettämänsä kuvan tekijänoikeuksista: kuvan tulee olla itse otettu, eikä siinä saa esiintyä tekijänoikeuksia loukkaavaa sisältöä.
  • Mikäli valokuvassa on tunnistettavissa oleva henkilö/henkilöitä, kuvaaja on vastuussa suostumuksesta valokuvan ottamiseen ja sen julkaisuun.
  • Osallistumalla kilpailuun kuvaaja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista varten.
Jaa artikkeli Facebookissa