Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

OTE - Osaavaa työvoimaa elinikäisellä ohjauksella -hanke

2.4.2024 käynnistyneessä OTE-hankkeessa luodaan elinikäisen ohjauksen toimintamalli, jonka avulla ohjataan eri ura-, koulutus-, ja työelämätilanteessa olevia henkilöitä heidän tarpeitaan vastaaviin palveluihin.

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa yhteistoimintaa kaupungin, oppilaitosten ja työnantajien välillä, luoden keuruulaisille parhaat mahdollisuudet kouluttautumiseen ja työllistymiseen paikkakunnalla.

Euroopan unionin osarahoittaman OTE – hankkeen toiminta-aika on 2.4.2024–1.4.2027.

Yhteystiedot

Noora Rauhala
Koordinaattori, OTE-hanke
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Logo OTE hanke             Euroopan unionin osarahoittama hanke logoELY LA01 Logo FI B3 RGB

Yhteishaku- ja kesätyömessut 

Keuruun yhteishaku- ja kesätyömessut järjestetään torstaina 23.1.2025 klo 12-15 Keuruun yhteiskoulun liikuntasalissa (os. Jussi Rainiontie 5 A, 42700 Keuruu).

Messuilla tavattavissa eri oppilaitosten edustajia sekä paikallisia yrityksiä/yrittäjiä, jotka kertovat toiminnastaan ja kesätyömahdollisuuksista Keuruulla ja lähialueilla. 

Messuille on jo ilmoittautunut mukaan kattava joukko oppilaitoksia ja yrityksiä ja lisää rekrytoidaan koko ajan.

Tällä hetkellä menossa mukana:

Ammattiopisto Spesia
Gradia
IK-opisto
JAMK
Jyväskylän avoin yliopisto
Jyväskylän yliopisto
Keuruun kansalaisopisto
Keuruun lukio
POKE
SASKY
SEDU
TREDU

ABC Keuruu
Aidia Oy
Elekmerk Oy
Eteläisen Keski-Suomen työllisyysalue
First Stop Keuruu / Keuruun Rengas
Hotelli Keurusselkä
Hotelli Viikinhovi
Kahvila-konditoria Satumaa
Kateria
Keulink Oy
Keuruun kaupunki
Keuruun seurakunta
K-Rauta Keuruu
Lidl Keuruu
Metsä-Multia Oy
Multian Saha Oy
OP Pohjois-Häme
Palvelukoti Hilmari
Printek
S-market Keuruu
Suomen Vesileikkaus Oy
Vaissi Oy
 
JOKO työelämään – hanke
Keupa - Futis kuuluu kaikille
KeuPa HT
Keuruun JOPO
Keuruun nuorisopalvelut


 Yhteishakumessut esite

 

Keuruulla perusopetusta annetaan seuraavissa kouluissa:

Einari Vuorelan koulu
• Vuosiluokat 1 – 6
• Esiopetus 0 – 2 yhdysluokassa

Haapamäen yhteiskoulu
• Vuosiluokat 1 – 9

Keuruun ala-aste
• Yksiköt sekä keskustassa että Kivelän asutusalueella
• Vuosiluokat 1 – 6

Keuruun yhteiskoulun yläkoulu
• Vuosiluokat 7-10
• JOPO-ryhmä (joustavan erityisopetuksen ryhmä)

Pohjoislahden ala-aste
• Vuosiluokat 1 – 6
• Esiopetus 0 – 2 yhdysluokassa

Lapset ja nuoret

Lapsiperheiden paratiisi

 

Lapset juoksevat rivissä kohti kameraa Tervan liikuntapuistossa

Keuruun kaupunki on viime vuosina investoinut vahvasti päiväkotien ja koulujen rakentamiseen ja kunnostamiseen. Näiltä sivuilta löydät tietoa varhaiskasvatukseen ja koulunkäyntiin liittyen, sekä perheiden ja nuorten palveluista. Ateriapalvelujen sivulta löydät linkin mm. päiväkotien ja koulujen viikottaiseen ruokalistaan.

Kaupunki on panostanut nuorten hyvinvointiin, mm. erilaisten ilmaisten kerhojen ja harrasteryhmien kautta. Myös etsivä nuorisotyöntekijä on nuorten tukena erilaisissa elämäntilanteissa. Nuorten ohjaus- ja neuvontapalveluista löydät lisää tietoa kaupungin tarjoamista tukipalveluista. Keuruulla toimivat myös Nuorisovaltuusto sekä Lastenparlamentti.

Lasten ja nuorten perheille on tarjolla monenlaista tukea. Hyvinvointialueen ylläpitämän Keuruun Perhekeskus Seipon tavoitteena on vahvistaa lapsiperheiden hyvinvointia, vanhempien parisuhdetta ja vanhemmuutta. Perhetyö puolestaan tarjoaa lapsiperheiden kotipalveluja lasten- ja kodinhoitoon.

Liikuntapaikat ja harrastusmahdollisuudet lapsille ja nuorille ovat Keuruulla monipuoliset. Kurkista vapaa-aikapalvelujen omille sivuille, josta löydät mm. vauva-uinnit, lasten ja nuorten harrastekalenterin, nuorten toimintaa Keuruulla, lasten kulttuuritapahtumat, Keuruun musiikkileirin sekä suuren suosion saavuttanut Lasten laturetki Kurkisaaressa ym. vapaa-ajan tapahtumia.

Keuruun kansalaisopisto järjestää taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille. Läntisen Keski-Suomen musiikkiopistossa 6-20-vuotiaat lapset ja nuoret voivat opiskella musiikkia ja tanssia. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä.

Keuruun kaupunki on mukana myös vuosittain järjestettävässä Keuruulaisen Lapsen päivä -tapahtumassa, johon kutsutaan edellisenä vuonna syntyneet keuruulaiset lapset perheineen.

Koulujen opiskelijapalvelut 

Keuruun ja Haapamäen yläkouluissa ja Keuruun lukiossa on omat opiskelijapalvelut, katso lisätietoa oppilaitosten omilta nettisivuilta:

Keuruun nuorisopalvelut

Nuorisopalveluiden vastaava Niina Savilahti Puh. 040 5126 348 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Nuoriso-ohjaaja Annika Korpinen Puh. 040 7173 451 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ole yhteydessä:

  • Asia kuin asia, mikä askarruttaa!
  • Vapaa-aikaan ja harrastustoimintaan liittyvissä asioissa (nuorisotilat, eri toimintaryhmät, retket, leirit)
  • Olet kiinnostunut järjestämään tapahtumia tai toteuttamaan projekteja nuorille
  • Haluaisit vaikuttaa nuorten asioihin paikkakunnallasi
  • Myös kouluajalla voi tulla juttelemaan, osallistumme koulunuorisotyöhön

Nuorisopalvelut toteuttaa kunnallisen nuorisotyön tehtäviä ennaltaehkäisevästi tukien nuorten kasvua ja itsenäistymistä eri toimintaympäristöissä kuten nuorisotiloilla, eri toimintaryhmissä ja yläkoululla. Nuorisopalvelut tekee yhteistyötä eri tahojen kanssa ja tukee eri tahojen toimintaa (järjestöt, koulut, seurakunnan nuorisotyö, nuorten parissa toimivat)

Etsivä nuorisotyö

Etsivät nuorisotyöntekijät:
Laura Aronen, puh. 040 184 7655Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,
Iina Rouhunkoski, puh. 050 338 1541Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ole yhteydessä, jos olet keskeyttänyt opintosi tai jos suunta on muutoin hukassa.

Nuorten Ohjauskeskus Loiste, Kivilouhoksentie 3 H, 42700 Keuruu.

Opinto- ja uraohjaus

Opinto-ohjaaja, oppivelvollisuuden kuntavalvoja Helena Puukka puh. 0400-263923, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Ylioppilaiden jälkiohjaus vuoden ajan valmistumisesta.
  • Opintonsa keskeyttäneiden oppivelvollisten ohjaus.

OTE- osaavaa työvoimaa elinikäisellä ohjauksella – hankkeen koordinaattori Noora Rauhala, puh. 040 152 9903 tai noora. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Opinto- ja uraohjausta kaikille keuruulaisille, myös aikuisille. Olethan yhteydessä, jos olet keskeyttänyt lukio- tai ammatilliset opintosi tai pohdit jatko-opintoja. Mietitään yhdessä juuri sopiva tapa sinulle jatkaa opiskelujasi tai kehittää omaa osaamistasi työelämässä.  

Perhekeskus

Perhekeskuksen palveluohjaaja Hanna Niinilampi puh. 040 5732 362 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ole yhteydessä mikäli

  • Tarvitset tietoa tai apua palveluasiointiin
  • Tarvitset neuvontaa ja tukea
  • Kotona ja/tai omassa elämässäsi on ongelmia tai vaikeaa

Palveluohjaaja toimii yhteistyössä muiden nuorten parissa toimivien tahojen kanssa.

Työllisyyspalvelut

  • Yhteistyö TE-toimiston kanssa
  • Ohjausta ja neuvontaa työkokeiluun, nuorten pajalle ja kuntouttavaan työtoimintaan
  • Ota yhteyttä ma-pe 9.00-11.30 ja 12.30-15.00 puh. 0400 172 239 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nuorten työpaja

Työvalmentajat:
Tanja Mäkelä, puh. 040 7206 316Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Perttu Tarvainen, puh. 040 6585 504, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä jos:

  • kun haluat tietää nuorten työpajatoiminnasta tai haluaisit tulla pajalle työkokeiluun.
  • Sinulla on tarve toisenlaisen oppimisympäristön löytämiseksi.
  • Sinua kiinnostaa saada valmennusta työpajan ulkopuoliseen työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön (seinätön valmennus).
  • haluat löytää polun kohti koulua ja/tai työelämää
  • kaipaat apua tulevaisuuden suunnittelussa

Nuorten työpajan kohderyhmää ovat 17-29 – vuotiaat työttömät nuoret.

Käyntiosoite: Nuorten Ohjauskeskus Loiste, Kivilouhoksentie 3 G, 42700 Keuruu

Valtuuston hyväksymän Keuruun koulukeskuksen rakentamisen toinen vaihe, eli Kivikoulun laajennus on valmistumisvaiheessa. Tämän hetkisen tiedon mukaan rakennuksen vastaanottaminen urakoitsijalta kaupungille tulee tapahtumaan suunnitellun mukaisesti 20.10.2016, ellei odottamattomia viivästyksiä tapahdu.

Valtuusto on osoittanut määrärahat vuoden 2016 talousarviossa myös koulukeskuksen rakentamisen kolmannen vaiheen toteuttamiseen. Kolmannen vaiheen aloittamista valmistellaan aikataulullisesti limittäin laajennusosan vastaanottamisen kanssa. Kolmanteen vaiheeseen kuuluu mm. Kansalaiskoulun purkaminen, maanrakennustöitä ja palloilukentän sekä huoltorakennuksen rakentaminen. Kolmannen vaiheen työt ja samalla koko koulukeskusalueen hankekokonaisuuteen kuuluvat rakennustyöt valmistuvat syyslukukauden 2017 alkuun mennessä.

Kolmas vaihe pyritään aloittamaan lokakuun 2016 alussa Kansalaiskoulun purkamisella. Kansalaiskoulussa tällä hetkellä sijaitsevat perusopetustoiminnot siirretään syys – lokakuun vaihteessa väistötiloihin Lapinmäentien kiinteistöön (vanhat Aikon tilat) kevätlukukauden 2017 loppuun saakka.

Kivikoulun laajennusosassa tulee sijaitsemaan myös kotitalous-, tekstiili- ja teknisen työn luokkatilat sekä sisäliikuntatilat. Kyseiset tilat pyritään ottamaan käyttöön syyslomaviikon jälkeen 24.10.2016. Muilta osin laajennusosan tilat otetaan perusopetuksen käyttöön joululoman jälkeen tammikuussa 2017.

Vanhan Kivikoulun remontti

Keuruun kaupungin tekniset palvelut valmistelee Kivikoulun vanhan osan remonttia aloitettavaksi tammikuussa 2017. Remontti toteutetaan, mikäli valtuusto osoittaa hankkeelle määrärahat vuoden 2017 talousarvioon. Toteutuessaan Kivikoulun remontti valmistuu syyslukukauden 2017 alkuun mennessä. Tällä hetkellä Kivikoulussa sijaitsevat perusopetuksen toiminnot siirtyisivät hankkeen toteutuessa Kivikoulun laajennusosaan tammikuussa 2017.

Edellä mainituilla rakentamistoimenpiteillä pyritään siihen, että koulukeskuksen ja Aurinkolinnan muodostaman alueen kaikki rakennustyöt ovat valmiit syyslukukauden 2017 alkaessa. Valmistuttuaan alue tarjoaa kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle turvallisen, viihtyisän ja virikkeellisen toimintaympäristön.

Tarkemmista yksityiskohdista tullaan tiedottamaan lisää elokuussa 2016.

Keuruulla 30.6.2016

Janne Teeriaho, tekninen johtaja

Marika Savukoski, vs. sivistysjohtaja

Keuruun kaupunki

Päiväkoti Aurinkolinnan avajaiset pidetään to 25.2. klo 12.00 - 15.00. Katso ohjelma tästä linkistä Kahvitarjoilu. Tervetuloa tutustumaan!

Kuuselanrinteen päiväkodin alakerrassa toimivan Pikkupetäjän vuorohoitoryhmän tiloissa on aistittu ja todettu vuosien aikana yksikön sisäilman laatuun vaikuttavia tekijöitä. Niiden myötä kuluvan vuoden aikana on suoritettu tutkimuksia sekä tehty rakennus- ja ilmanvaihtoteknisiä korjaustöitä. Siivousta on tehostettu ja tiloihin on tuotu ilmanpuhdistimia. Osa tiloista on poistettu käytöstä ja yksittäisten huoneiden käyttötarkoituksia on muutettu kuluneen syksyn aikana.

Tehdyistä korjaustoimenpiteistä huolimatta henkilökunta on edelleen oireillut tiloissa ja hoitolapsilla on ollut enemmän sairauspoissaoloja kuin aiemmin, minkä takia tilat on päätetty sulkea päiväkotikäytöltä vuoden 2014 loppuun mennessä.

Kuuselanrinteen päiväkodissa tehdään seuraavia muutoksia:

  • Pikkupetäjän vuorohoitoryhmä siirtyy kokonaisuudessaan yläkertaan, ns. Käpykolon tiloihin joulusulun aikana
  • Käpykolon esikouluryhmä jaetaan kahtia 7.1.2015 alkaen seuraavasti:
    • Toisen esikouluryhmän muodostavat vuorohoitoiset esikoululaiset ja ne esikoululaiset, jotka ovat pelkässä esiopetuksessa. Tämä
      esikouluryhmä jatkaa toimintaansa Kuuselanrinteen tiloissa. Ryhmän
      esikouluopettajana toimii lastentarhanopettaja Helena Kyllönen ja
      lastenhoitajana Sirpa Viitanen.
    • Toinen esikouluryhmä muodostuu lopuista ryhmän lapsista. Tämä esikouluryhmä jatkaa toimintaansa Tuulensylin päiväkodin tiloissa osoitteessa Lapinmäentie 7. Ne lapset, joilla on hoidossa sisarus Sammaltuvan ryhmässä, järjestetään kuljetus aamuin ennen esiopetuksen alkua ja iltapäivisin välipalan jälkeen välillä Kuuselanrinteen päiväkoti -Tuulensylin päiväkoti. Ryhmän esikouluopettajana toimii lastentarhanopettaja Eija Juurikkamäki ja lastenhoitajana Anu Tervo.

Koko Kuuselanrinteen päiväkoti muuttaa uusiin
varhaiskasvatuksen tiloihin niiden valmistuttua, vuoden 2016 alkupuolella.

Lisätietoja antavat:

Kuuselanrinteen päiväkoti, vastaava lastentarhanopettaja
Jaana Valkonen, puh. 0400 196 504

Päivähoidon aluevastaava Paula Vulli, puh. 0400 785 572

Keuruun kaupungin koulu- ja päiväkotitilojen vuokrahinnasto ja yleiset vuokrausehdot 1.1.2024 alkaen

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero tilan käyttötarkoituksen mukaan:

  • majoitus ja liikuntakäyttö: 10%
  • muu käyttötarkoitus: 24%

Hintoihin ei sisälly mahdolliset talonmies-, siivous- tai muut käyttäjäpalvelut, joista on lisätietoa: yleisten vuokrausehtojen kohdassa 4.

Hinnastossa pienellä koululla tarkoitetaan Einari Vuorelan koulua ja Pohjoislahden ala-astetta.

Tilavuokrat / Hinnasto 1

Hinnasto 1 koskee kaupungin muita hallintokuntia, paikallisia yhdistyksiä, seuroja ja yhteisöjä sekä yksityistilaisuuksia, joihin ei sisälly pääsymaksua tai kaupallista toimintaa

  1. normaali luokkatila tai pienen koulun sali 10,20 € / tunti
  2. Keuruun ala-asteen Kivikoulun vanhan osan sali tai Kivelän koulun sali tai erikoistilat (teknisen-, tekstiilityön-, taito- ja taideaineiden luokat ja kokoustilat/kabinetit) 15,85 € / tunti
  3. Keuruun yhteiskoulun-, Haapamäen yhteiskoulun- tai Keuruun ala-asteen uudisosan liikuntasali 34,40 € / tunti
  4. Keuruun yhteiskoulun auditorio 41,00 € / tunti
  5. Pienen koulun keittiö ja siihen liittyvä ruokasali:

Käyttö ruuanvalmistukseen 14,65 € / tunti
Käyttö kahvitilaisuuden järjestämiseen 11,70 € / tunti

  1. Päiväkodin ryhmätila tai ruoka- tai liikuntasali 10,20 € / tunti
  2. Yöpyminen 8,50 € / yöpyjä / yö

Tilavuokrat / hinnasto 2

Hinnasto 2 koskee yrityksiä, yksityisiä ja muita hinnastoon 1 kuulumattomia. Hinnastossa pienellä koululla tarkoitetaan Einari Vuorelan koulua ja Pohjoislahden ala-astetta.

  1. normaali luokkatila tai pienen koulun sali 20,40 € / tunti
  2. Keuruun ala-asteen Kivikoulun vanhan osan sali tai Kivelän koulun sali tai erikoistilat (teknisen-, tekstiilityön-, taito- ja taideaineiden luokat ja kokoustilat/kabinetit) 31,60 € / tunti
  3. Keuruun yhteiskoulun-, Haapamäen yhteiskoulun- tai Keuruun ala-asteen uudisosan liikuntasali 67,60 € / tunti
  4. Keuruun yhteiskoulun auditorio 82,00 € / tunti
  5. Pienen koulun keittiö ja siihen liittyvä ruokasali:

Käyttö ruuanvalmistukseen 29,30 € / tunti
Käyttö kahvitilaisuuden järjestämiseen 23,40 € / tunti

  1. Päiväkodin ryhmätila tai ruoka- tai liikuntasali 20,40 € / tunti
  2. Yöpyminen 17,00 € / yöpyjä / yö

Hakemus päiväkodin tai koulun tilojen käyttöön (pdf)

Koulujen ja päiväkotien tilavuokrauksen yleiset ehdot 

1. Maksut ja peruutukset

Tilojen käytöstä peritään maksu kulloinkin voimassa olevan, kasvun ja hyvinvoinnin lautakunnan hyväksymän hinnaston mukaan. Asiakasta laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Hintaan lisätään alv käyttötavan mukaan (Liikuntatilat liikuntakäytössä ja majoittuminen: alv 10 %, muu käyttö: alv 24 %). Monipäiväisistä leiri- tai kurssitilaisuuksista sovitaan kustannus erikseen koulujen osalta rehtorin tai päiväkotien osalta päiväkodin johtajan/vastaavan lastentarhanopettajan kanssa. Mikäli tilavaraus peruutetaan myöhemmin kuin 7 päivää ennen varausta, varaajalta laskutetaan puolet tilan vuokrasta. Varauksen peruminen ilmoitetaan rehtorille tai päiväkodin johtajalle/vastaavalle lastentarhanopettajalle (tai muulle sovitulle henkilölle). Koulu tai päiväkoti voi muuttaa varausta tai perua varauksen ilmoittamalla siitä varaajalle vähintään kaksi viikkoa ennen varauksen ajankohtaa.

2. Tilat ja niiden käyttö

Tilojen vuokraamisesta päättävät koulujen osalta rehtorit ja päiväkotien osalta päiväkodin johtaja/vastaava. Säännöllisiä liikuntasalivuoroja haetaan kaupungin vapaa-aikatoimesta. Keuruun yhteiskoulun ja Haapamäen yhteiskoulun keittiötilojen vuokraamisesta vastaa Keurusseudun Ateria- ja tukipalvelut Oy. Koulun tai päiväkodin pihaa ja kenttää vuokrataan harkinnan mukaan soveltaen tilojen vuokraamiseen annettuja ehtoja. Tilojen jälleenvuokraus on kielletty. Vuokrattuihin tiloihin kuuluvat välineet eivät ole hakijan käytettävissä, poikkeuksista on sovittava erikseen koulun rehtorin tai varhaiskasvatuksen vastaavan kanssa.

Tilat luovutetaan käyttäjälle siinä kunnossa kuin ne luovutushetkellä ovat. Tilojen käyttäjä/vuokraaja vastaa tilojen asiallisesta käytöstä, järjestyksen säilymisestä ja hyvien tapojen noudattamisesta tilaisuuden aikana. Käyttäjä (eli hakija ja hänen yhteys- ja vastuuhenkilö) vastaa siitä, että tiloja käytetään vain myönnettyyn käyttötarkoitukseen, eikä tiloihin päästetä asiaankuulumattomia henkilöitä. Vastuuhenkilö lähtee tilaisuudesta viimeisenä ja huolehtii, että valot on sammutettu, vesihanat / suihkut ovat kiinni ja ovet ja ikkunat ovat suljettu.

Tilaisuuden järjestäjä tekee tarvittaessa kokoontumislain mukaisen ilmoituksen poliisille. Kun kyseessä on majoittuminen, hakijan tulee laatia pelastussuunnitelma ja varmistettava, että tiloissa on toimiva palovaroitin sekä vastattava ympärivuorokautisen valvonnan järjestämisestä. Avotulen teko sisätiloissa sekä tupakointi koulun tai päiväkodin tiloissa tai piha-alueilla on ehdottomasti kielletty.

3. Valvontavastuu ja avain

Hakija joko ottaa itse valvontavastuun ja nimeää siihen vastuuhenkilön tai sopii valvonnasta varauksen yhteydessä. Avain luovutetaan vain tilavaraushakemuksessa määritellylle hakijalle tai vastuuhenkilölle kuittausta vastaan. Ko. henkilö vastaa avaimen säilytyksestä ja on vahingonkorvausvelvollinen avaimen kadottua tai kopioiden teettämisestä aiheutuvista lisäkustannuksista (esim. lukkojen uudelleensarjoitukset)

4. Siivous ja muut käyttäjäpalvelut

Tilojen käyttäjä vastaa tilojen asiallisesta käytöstä, ja että tilat ovat käytön jälkeen vastaavassa kunnossa kuin luovutuksen aikaan. Tilan käytöstä aiheutuneet talonmies-, siivous- tai muiden käyttäjäpalvelujen kustannukset laskutetaan erikseen todellisten kustannusten mukaan. Siivouksesta voi sopia etukäteen ottamalla yhteyttä kaupungin siivouspalveluihin, puh. 040 0859 710.

5. Vahinkotapaukset

Tilojen käyttäjä vastaa tiloille tai niihin kuuluville välineistöille aiheutuneiden vahinkojen korjauskustannuksista sekä käytön aikana kadonneen kaupungin omaisuuden korvaamisesta uushankintahinnan mukaisesti. Mahdollisista vahingoista on viipymättä ilmoitettava rehtorille tai päiväkodin johtajalle/vastaavalle lastentarhanopettajalle. Kaupunki ei vastaa tilan tai sen välineistön puutteista tai vioista käyttäjälle tai tilaisuuteen osallistuneelle aiheutuneista vahingoista, eikä käyttäjän tai tilaisuuden osallistujien omaisuuden katoamisesta tai vahingoittumisesta. Välitöntä korjausta vaativat hätätapaukset ilmoitetaan kaupungin tekniseen päivystykseen puh. 040 024 5615 

6. Vastuuvakuutus

Vuokraajalla tulee tilojen käytön aikana olla voimassa vastuuvakuutus.

Lukuvuosi 2024 - 2025

Syyslukukausi alkaa 7.8.2024

  • Syysloma viikko 42 (14. - 20.10.2024)
  • Joululoma 23.12.2024 - 6.1.2025
  • Talviloma viikko 9 (24.2. - 2.3.2025)

Muut loma- ja pyhäpäivät:

  • 6.12.2024 Itsenäisyyspäivä
  • 18. - 21.4.2025 Pääsiäinen
  • 1.5.2025 Vapun päivä
  • 2.5.2025 vapaapäivä
  • 29.5.2025 Helatorstai

Kevätlukukausi päättyy 31.5.2025

Lukuvuosi 2025-2026

Syyslukukausi alkaa to. 7.8.2025

  • Syysloma viikko 42 (13.-18.10.2025)
  • Joululoma 22.12.2025-6.1.2026
  • Talviloma viikko 9 (23.-29.2.2026)

Muut loma- ja pyhäpäivät:

  • 3.-6.4.2025 Pääsiäinen
  • 1.5.2025 Vapun päivä
  • 14.5.2025 Helatorstai

Joulujuhlapäivä on lauantaina 20.12.

Kevätlukukausi päättyy 30.5.2026

Kasvun ja hyvinvoinnin palvelujen toimialalla tuotetaan, edistetään ja kehitetään kasvatus-, opetus-, koulutus-, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluja (liikunta-, nuoriso-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut) yhteistyössä kuntalaisten, järjestöjen, yhteisöjen ja laitosten kanssa.

Keuruulla on lapsille viihtyisä ja hyvä kasvuympäristö. Keuruu luo kouluverkostonsa sekä kansalais- ja musiikkiopistoineen erinomaiset puitteet elinikäiselle oppimiselle.

Vastuualueet lautakunnittain

Kasvun ja hyvinvoinnin lautakunta:

  • kasvun ja hyvinvoinnin palvelujen hallinto
  • kasvatuspalvelut
  • opetuspalvelut
  • koulutuspalvelut
  • kirjastopalvelut
  • vapaa-aikapalvelut
    • liikuntapalvelut
    • nuorisopalvelut
    • kulttuuripalvelut
    • hyvinvointipalvelut

Opistolautakunta:

  • kansalaisopisto
  • musiikkiopisto

Kasvun ja hyvinvoinnin palvelujen kehittämistavoitteet

Keuruun kaupungin sivistyspalveluiden palvelurakenne- ja tarveselvitys 2022-2025 (pdf)

 

Oppaat

Opas työnantajille opiskelijan työpaikkaopiskelua tai työelämässä tutustumista varten (pdf)