Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Keuruun kyläkoulut palkittiin 26.1. Jyväskylän Paviljongissa järjestetyssä urheilugaalassa aktiivisesta osallistumisesta Liikkuva koulu -ohjelmaan. Palkintoa olivat vastaanottamassa Einari Vuorelan koululta Nina Myllykangas, Pihlajaveden ala-asteelta Anu Vesterlin ja Pohjoislahden ala-asteelta Jane de Monte.

Liikkuva koulu -ohjelmaan osallistuminen on merkinnyt kouluilla liikunnallisempia koulupäiviä. Opettajat ovat osallistuneet täydennyskoulutukseen, oppilaat ovat toimineet välituntiliikuttajina ja kouluissa on myös järjestetty liikunta-aiheisia vanhempainiltoja yms. Ohjelman tavoitteena on, että jokainen peruskouluoppilas liikkuu tunnin päivässä. Ohjelman myötä yhteistyö urheiluseurojen, järjestöjen, koulujen ja kunnan hallintokuntien välillä on lisääntynyt. Liikkuva koulu -hanke on yksi hallituksen kärkihankkeista ja siihen osallistuu 70 % kouluista.

Jaa artikkeli Facebookissa