Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Viite Keurusselän ympäristönsuojelujaosto 5.4.2023 § 10

Asia Ympäristönsuojeluavustus

Keurusselän ympäristönsuojelujaosto ilmoittaa haettavaksi 5.5.2023 mennessä 2 000 euron määrärahan, joka voidaan jakaa avustuksina Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupunkien alueella tehtävään omaehtoiseen ympäristönsuojelutyöhön. Avustusta voidaan myöntää yhteisöille tai yksityisille henkilöille. Avustuksen myöntämistä koskevassa harkinnassa etusijalla ovat yleishyödylliset ja laajaa ihmisjoukkoa palvelevat hankkeet tai tapahtumat, jotka edistävät

1) ympäristönsuojelua ja ympäristönsuojelutyötä,
2) luonnonhoitoa,
3) luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä mukaan lukien vieraslajien torjunta tai
4) ympäristön viihtyisyyttä ja siisteyttä.

Hakemuslomake on saatavissa ympäristönsuojelusihteereiltä sekä Keuruun kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.keuruu.fi > Asuminen & ympäristö > Ympäristönsuojelu > Ympäristönsuojelun lomakkeet. Hakemuksessa tulee olla kohteen tai toiminnan kuvaus, selvitys tehtävistä toimenpiteistä ja niiden ajankohdasta, arvio kustannuksista sekä tieto siitä, saadaanko toimintaan avustusta muualta. Keurusselän ympäristönsuojelujaosto päättää avustusten jakamisesta hakuajan päättymisen jälkeen. Myönnetyt avustukset maksetaan toteutuneiden kustannusten perusteella.

Lisätietoja: ympäristönsuojelusihteerit Taina Lahtinen-Joensalmi, puh. 040 587 2229 ja Helena Vilenius, puh. 050 5622 734, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Keuruulla 11.4.2023
Keurusselän ympäristönsuojelujaosto
Jaa artikkeli Facebookissa