Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Työllisyyspalvelut kehittää ja toteuttaa työllisyyden hoitoon liittyviä hankkeita, jotka tukevat kaupungin työllistämisvelvoitteiden toteutumista, yhteistyössä Keuruun työllistämisverkoston kanssa.

Hanketoiminnan tavoitteena on:

  • kehittää työllistämistoimintaa vision, koko Keuruu työllistää, suuntaan
  • vahvistaa toimintaa ja toimintaa ohjaavia resursseja
  • tukea uusien toimintamuotojen kehittymistä
  • laajentaa toimintaa nykyisillä toiminta-alueilla uusilla palveluilla
  • laajentaa toimintaa uusille toiminta-alueille nykyisillä palveluilla
  • luoda edellytyksiä uusille tuetun ja valmentavan työllistämisen muodoille.

Paja 2.1 -hanke

Nuorisotakuu

Hallitusohjelmaan sisältyy nuorten yhteiskuntatakuun toteuttaminen siten, että jokaiselle alle 25-vuotiaalle ja alle 29-vuotiaalle vastavalmistuneelle voidaan tarjota työ-, harjoittelu-, opiskelu-, työpaja- tai kuntoutuspaikka viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työttömäksi joutumisesta.

Paja 2.1 -hanke tekee nuorisotakuun mukaista toimintaa toteuttamalla varhaisen välittämisen mallia, jossa nuoresta pyritään ottamaan koppi jo hänen ilmoittautuessaan TE-toimistoon, tai kun jääminen opiskelun ulkopuolelle selviää. Työllisyyspalveluissa on oma nuorten palveluohjaaja joka toimii yhteistyössä työpajan yksilövalmentajan ja työpajaohjaajan kanssa. Palveluja suunnitellaan monialaisesti yhteistyöverkoston kanssa.

Paja 2.1 -hanke tuottaa nuorille pajatoimintoina erilaisia aktiviteetteja mm. mediapaja, elämyspajaa ja remonttipajaa sekä matalan kynnyksen toimintaa jossa liikutaan ja tehdään ruokaa. Nuorten pajatoiminnot osallistuvat myös Keuruun kaupungin ehkäisevään päihde- ja huumetyöhön. Nuorten etsivätyöntekijä tekee yhteistyötä nuorten työpajan kanssa.

Nuorten toiminnoille on olemassa omat pajatilat "Nuorten Navikka" jossa yksilövalmentaja ja työpajaohjaaja ovat tavattavissa. Tilat sijaitsevat osoitteessa Kivilouhoksentie 3 .

Navikka toiminnoissa on mahdollista tutustua eri aloihin sekä koulutusvaihtoehtoihin. Sinulla on myös mahdollisuus saada pajalla suorittamistasi tehtävistä osaamistodistus, josta on hyötyä hakeutuessasi opiskelemaan. Navikassa on mahdolista suorittaa 64 eri tutkinnon osaa tai 12 perustutkintoa tai 3 ammattitutkintoa.

Yksilövalmentaja Niina Kotilainen, p. 040 6585 504, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Työpajaohjaaja Päivi Närvä p. 040 7206316, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Linkki Nuorten Työpajan sivuille