Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Artikkelin hakemisto

Hallintoyksikön kuulumisia

Tukioikeusjärjestelmä jatkuu vielä - muista hakea tukioikeuksien hallinnan siirto, kun uusit pellonvuokrasopimusta, johon tukioikeudetkin ovat liittyneet.
Tukihakuun valmistautuessasi tarkista, vastaavatko tilasi tukikelpoinen pinta-ala ja tukioikeuksien määrä toisiaan. Ylimääräiset tukioikeudet siirtyvät kahden vuoden käyttämättömyyden jälkeen kansalliseen varantoon.

Ajantasainen liitelomake 103A saadaan Vipu-palvelusta tai toimistossa tukioikeusrekisteristä tulostettua siirtohakemuksen liitteeksi Siirtoa 103B-lomakkeella haetaan kesäkuun puoliväliin mennessä, sen jälkeen haetut siirrot tulevat voimaan vasta  seuraavana vuonna.
***********************************************

Eläinrekisteri-ilmoitukset naudoista, lampaista ja sioista on hyvä tarkistaa ajan tasalle hyvissä ajoin ja niiden kanssa kannattaa olla tarkkana koko ajan, ettei 7 vrk:n ilmoitusaika ylity.

Nauta- lammas- ja vuohitilojen on tehtävä  osallistumisilmoitukset kotieläintukijärjestelmiin kotieläintaloutta aloittaessaan  Paperilomake osallistumisilmoituksiin on nro 184.

Vipu-palvelusta tilatiedot. Maatila-osiosta voi nähdä tietoja mm. viherryttämistuen velvoitteista, ympäristökorvaustuen kohdentamisalueista, pysyvistä nurmista ja tukioikeuksista. Lohkotiedot-osiosta voi tarkistaa lohkojen korvauskelpoisuuden LHK-, ympäristökorvaus-, luomu- ja pohj.hehtaarituissa.

Kehittämisyksikön kuulumisia

Kehittämistehtäviä koko yhteistoiminta-alueella hoitaa maaseutusihteeri Anna-Liisa Liettyä. Myös oman kunnan maaseutusihteeri auttaa eteenpäin oman tilasi kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueen Uutiskirjeet ja lisätietoa kehittämisyksikön toiminnasta ja ajankohtaisista asioista löydät Maaseudun kehittämisohjelma-sivulta!

Keski-Suomi: Maatalousyrittäjien hyvinvointipalvelut

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Keski-Suomen ProAgria ovat koostaneet yhteen oppaaseen maatalousyrittäjien hyvinvointipalvelut Keski-Suomessa. Oppaan voi ladata tästä linkistä KS_hyvinvointipalvelut_esite (pdf-tiedosto).


Vuoden 2021 lomat alla olevan listan mukaan. Töissä olevat tavoitat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lomat 2021

Keuruu Marjukka Kautto 040 572 1336: 23.8 - 29.8.

Keuruu/Multia Tarja Saramäki, ma-ke Keuruulla to-pe Multialla 0400 321 108

Petäjävesi Päivi Lehtomäki 0400 542 220: virkavapaalla 20.8. alkaen

Ruovesi/Mänttä-Vilppula, Heidi Kuutti-Selkee 044 715 1302

Kuhmoinen/Mänttä-Vilppula/kehittämisyksikkö, Anna-Liisa Liettyä 040 6487352

Virrat Hannu Hintala 044 715 1305:

Jämsä Niina Vilen 040 848 3791