Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Artikkelin hakemisto

Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueen

UUTISKIRJE 1/23

Uutiskirje 1/2023

Hei,

Olen Viivi Tulijoki Ruovedeltä ja olen aloittanut Keuruun maaseutuhallinnossa määräaikaisena työntekijänä maaliskuun alkupuolella. Työpaikka ja tehtävät ovat minulle jo ennestään tuttuja, sillä suoritin viime kesänä opintoihini liittyvän erikoistumisharjoitteluni Keuruun yhteistoiminta-alueella. Agrologi (AMK) tutkinnon suoritin Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Nykyisessä työsuhteessa olen koko yhteistoiminta-alueen maaseutusihteerien apuna, niin toimisto- kuin kenttätöissä. Toimenkuvaan kuuluu muun muassa viljelijöille tiedottaminen ja maaseutusihteerien loma-aikoina heidän alueidensa päivystäminen ja sijaistaminen. Osallistun myös Keuruun yhteistoiminta-alueen järjestämiin kevään tukikoulutuksiin ja pidän niissä Vipu-mobiili ”klinikkaa” jossa sovelluksen lataamiseen ja käyttöön saa apua.

Ammatillisia vahvuuksiani ovat osaamiseni teknologian kanssa, sosiaalinen luonteeni ja kiinnostukseni ratkoa pulmia. Nautin asiakkaiden kanssa keskustelusta ja varsinkin heitä askarruttaviin asioihin vastauksien löytämisestä.  

Harrastan mielelläni luonnossa liikkumista niin jalan koirani kanssa kuin suksilla ja polkupyörällä itsekseni. Kesäisin myös marjastus ja sienestys rauhallisissa metsissä ovat minulle mieluista vapaa-ajan viettoa.

Valoisaa kevättä ja kaunista kesää odotellen 😊

Viivi Tulijoki

p. 040-5651069

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

UUTISKIRJE 1/23

Uutiskirje 1/23 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä

---------------------------

Uutiskirje 2/22

Uutiskirje 2/22 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.

Uutiskirje 1/22

Uutiskirje 1/22 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.

Uutiskirje 4/21

Uutiskirje 4/21 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.

Uutiskirje 3/21

Uutiskirje 3/21 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.

Uutiskirje 2/21

Uutiskirje 2/21 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.

Uutiskirje 1/21

Uutiskirje 1/21 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.

Varautumiskirjeen (Pirkanmaa) voit lukea pdf-muodossa tästä linkistä ja varautumiskirjeen liitteenä olevan "Maatilan kevättöiden tarkistuslistan" voi ladata pdf-muodossa tästä linkistä. Tarkistuslista kannattaa tulostaa ja täytettynä säilyttää paikassa, josta muutkin maatilan vastuu/varahenkilöt sen tarvittaessa löytävät.

--------------

Uutiskirje 5/20

Uutiskirje 5/20 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.

Uutiskirje 4/20

Uutiskirje 4/20 on luettavissa pdf-muodossa tästä linkistä.

-------------

Uusi/päivitetty opas

Uusi ja päivitetty opas uudelle viljelijälle, spv:n suunnitteluun ja maatilan muutostilanteisiin on luettavissa tästä (pdf-tiedosto).

Muutostilanteissa ota myös yhteyttä ajoissa oman kunnan maaseutusihteeriin.

 -------------------

Uutiskirjearkisto:

Uutiskirjeessä 3/20 mm. tukihaku ja maksuaikataulut, MMM:n väliaikaiset tuet, maaseutuhallinnon loma-ajat: Uutiskirje 0320 on luettavissa tästä (pdf-tiedosto).

Uutiskirjeessä mm. Tukihaun aikataulu, ohjeita Vipu-palvelun käyttöön, luomu ja myyntikasvivaatimus ja Korona-infot: Uutiskirje 0220 on luettavissa tästä (pdf-tiedosto).

Uutiskirjeessä mm. poikkeusolot ja koronan vaikutuksia maatalouteen, tukihakukoulutuksien aikatauluja ja materiaateja: Uutiskirje 0120 on luettavissa tästä (pdf-tiedosto).

Uutiskirjessä 0419 mm. muistutus pientareista ja suojakaistoista, tukiyhteenvetojen postituksesta, luomun ja ympäristösitoumuksien jatkosta vuonna 2020, opas aloitteleville marjanviljelijöille: Uutiskirje 0419 on luettavissa tästä (pdf-tiedosto)