Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Artikkelin hakemisto

Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat
Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Multia, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Ruovesi ja Virrat.
YTA-alueen isäntäkuntana on Keuruu ja johtajana maaseutupäällikkö Marjukka Kautto.

Hallintoyksikössä me palvelemme Teitä maaseutuhallinnon paikallisissa viranomaistehtävissä, jotka liittyvät EU:n ja kansallisiin maataloustukiin, tukioikeusrekisteriin, eläintenpitäjärekisteriin, riistavahinkoihin ja hukkakauralakiin, maatalouden luopumistukeen, maatilojen investointirahoitukseen sekä maaseudun kehittämiseen.

Kehittämisyksikössä toteutamme alueellamme mm. maaseudun kehittämisohjelmaa, jota päivitetään vuosittain. Kehittämisasioissa voitte olla yhteydessä oman kuntanne maaseutusihteeriin tai yt-alueen maaseutupäällikköön.

Yhteystiedot

Keuruun kaupunki, Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue,
Multiantie 5, 42700 Keuruu.

Yhteinen, virallinen sähköpostiosoitteemme: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tämä on avoin sähköposti, jonka tietoturvallisuutta ei voida taata - älä siis lähetä salassapidettäviä tai arkaluonteisia tietoja tätä kautta, ellei itselläsi ole käytösssä sähköpostin salausmahdollisuutta.

Postia voit lähettää myös suoraan maaseutusihteereille kunkin toimipisteen postiosoitteeseen.

Toimipisteistä tavoitat meidät parhaiten sopimalla ajan etukäteen ma - pe klo 9 - 15.

Yhteistoimintaryhmä

Yhteistoimintasopimuksen toteutumisen sekä yhteistoiminta-alueen talouden ja toiminnan seurantaa varten on perustettu yhteistoimintaryhmä, joka myös voi tehdä tehdä kehittämisyksikköä koskevia aloitteita ja esityksiä sopimuskuntien päätettäväksi.