Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keurusselän ympäristönsuojelujaosto ilmoittaa haettavaksi 15.5.2024 mennessä 2 000 euron määrärahan, joka voidaan jakaa avustuksina Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupunkien alueella tehtävään omaehtoiseen ympäristönsuojelutyöhön. Avustusta voidaan myöntää yhteisöille tai yksityisille henkilöille.

Avustuksen myöntämistä koskevassa harkinnassa etusijalla ovat yleishyödylliset ja laajaa ihmisjoukkoa palvelevat hankkeet tai tapahtumat, jotka edistävät

  1. ympäristönsuojelua ja ympäristönsuojelutyötä,
  2. luonnonhoitoa,
  3. luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä mukaan lukien vieraslajien torjuntaa tai
  4. ympäristön viihtyisyyttä ja siisteyttä.

Hae avustusta

Lataa avustushakemus tästä linkistä. Saat sen myös tarvittaessa suoraan ympäristönsuojelusihteeriltä (yhteystiedot alla).

Täytä hakemukseen kohteen tai toiminnan kuvaus, selvitys tehtävistä toimenpiteistä ja niiden ajankohdasta, arvio kustannuksista sekä tieto siitä, saadaanko toimintaan avustusta muualta.

Palauta hakemus 15.5. mennessä joko sähköpostitse osoitteeseen ymparistonsuojelu(at)keuruu.fi tai postitse osoitteeseen Keuruun kaupunki, Keurusselän ympäristönsuojelujaosto, Keskusaukio 3, 42700 Keuruu.

Keurusselän ympäristönsuojelujaosto päättää avustusten jakamisesta hakuajan päättymisen jälkeen. Myönnetyt avustukset maksetaan toteutuneiden kustannusten perusteella.

Lisätietoja ja hakemuspohjat ympäristönsuojelusihteereiltä:

Taina Lahtinen-Joensalmi
puh. 040 587 2229

Helena Vilenius
puh. 050 5622 734

sähköposti: ymparistonsuojelu(at)keuruu.fi.

Jaa artikkeli Facebookissa