Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun keskustan alueella käynnistyneen kantatien 58 parantamisurakan töiden yhteydessä välillä valtatie 23-Samuli Rantasentie on ilmennyt, että osa tien varrella kasvavista koivuista on  huonossa kunnossa.

Keuruun kaupunki on tarkastanut urakka-alueen tienvarsipuut ja todennut isossa osassa olevan lahovaurioita. Nämä vaurioituneet puut tullaan poistamaan turvallisuussyistä, koska ne muodostavat ison riskin etenkin jalankulku- ja pyöräilyväylää käyttäville liikkujille.

Kaadettavien puiden tilalle tullaan istuttamaan uudet taimet, joten jo muutamien vuosien kuluttua puiden tuoma viihtyisyys palaa liikkujien iloksi.

– Ymmärrämme täysin ihmisten mahdollisen mieliharmin, kun näyttäviä ja viihtyvyyttä tuovia koivuja joudutaan kaatamaan, mutta meidän on mentävä näissä asioissa aina turvallisuus edellä. Olemme urakan sisällä jo päättäneet, että kaadettavien tilalle istutetaan uudet taimet. Näin viihtyvyyshaitta jää kuitenkin vain väliaikaiseksi, toteaa yksikön päällikkö Janne Jaatinen Keski-Suomen ELY-keskuksesta.

Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Keuruun kaupungin yhteishanke kantatie 58 parantamiseksi Keuruun kaupungin keskustaajaman alueella valmistuu lokakuussa 2024.

Aiemmin julkaistu tiedote hankkeesta (sttinfo.fi)

Yhteyshenkilö:

Janne Jaatinen
Yksikön päällikkö
Keski-Suomen ELY-keskus
p. 0295 024 683

Jaa artikkeli Facebookissa