Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Artikkelin hakemisto

Päivitys 30.3.2021

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä (Koronanyrkki) totesi kokouksessaan 29.3.2021, että koko Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alue jatkaa kiihtymisvaiheessa.

Tästä johtuen AVIn kokoontumisrajoituksia jatketaan edelleen huhtikuun loppuun saakka. (Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin kuuluvien kuntien alueella järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 10 (kymmenen) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa.)

Vaikka koronaviruksen ilmaantuvuus on pysynyt vakaana, ilmenee tartuntoja alueella kuitenkin jatkuvasti. Nyrkki toivookin pääsiäisen pyhiä ja vapaapäiviä vietettävän THL:n suositusten mukaisesti oman ydinperheen kesken tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi.

Lisäksi kaupungin koronatiimi haluaa edelleen muistuttaa, että käsihygieniasta ja turvaväleistä huolehtiminen sekä maskin käyttö ovat tärkeitä toimia koronan leviämisen ehkäisemisessä.

Päivitys 17.3.2021

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä ns. Koronanyrkki suositteli kokouksessaan KSSHP:n alueelle, ettei yli 10 henkilön yksityistilaisuuksia järjestetä maaliskuun aikana.

Lue lisää tietoa tästä linkistä.

Päivitys 10.3.2021

Kansalaisopisto ja musiikkiopisto
Kulttuuritoimi

Päivitys 4.3.2021

Keuruun vapaa-aikatoimen toiminnat, voimassa 31.3.21 asti.

Päivitys 3.3.21 

Keuruun yläkoulut ja lukio jatkavat lomien jälkeen lähiopetuksessa. 

26.2.2021 Tartuntalain 58 §:n mukainen päätös Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston alueelle (pdf) liittyen kokoontumisrajoituksiin.

--
Keski-Suomi on korona kiihtymisvaiheessa, mutta Keuruulla tilanne on edelleen rauhallinen. Noudattamalla käsihygieniaa, pitämällä tarvittavat turvavälit ja huomioimalla maskisuositukset huolehdimme jokainen, että tilanne säilyy hyvänä.