Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Työllisyyspalvelut tavattavissa virastotalolla Multiantie 7, 2 krs.

Tarjoamme henkilökohtaista maksutonta neuvontaa, opastusta, ohjausta ja tukea kaikille työtä ja opiskelumahdollisuuksia hakeville sekä työntekijöitä rekrytoiville yrityksille ja työnantajille.

Jämsä-Keuruu-Saarijärvi työllisyyden kuntakokeilu logo.Asiakaspalvelun aukioloaika ma-pe klo 9-11.30 ja 12.30-15.
Omatyöntekijän tapaamiset ajanvarauksella.

Palvelunumero: 0400 172 239

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tutustu työllisyyden kuntakokeilun esitteeseen klikkaamalla alla olevaa kuvaketta:

Kuvakkeessa on työllisyyden kuntakokeilun esitteen kansikuva

Työttömän työnhakijan asiointi muuttuu toukokuusta 2022 alkaen

Katso TE-palvelujen verkkosivuilta lisätietoa työttömän työnhakijan asioinnin muutoksista (te-palvelut.fi)

Työllisyyden kuntakokeilun omat verkkosivut

Klikkaa tästä työllisyyden kuntakokeilun omille verkkosivuille (www.jakesa.fi)

Tervetuloa työllisyyden kuntakokeilun asiakkaaksi

Kuntakokeilun aikana 1.3.2021-30.6.2023 Keuruun työllisyyspalvelut tarjoaa lähipalveluna työ- ja elinkeinotoimiston palvelut keuruulaisille kuntakokeilun piiriin kuuluville asiakkaille. Heihin kuuluvat kaikki keuruulaiset

  1. työttömät työnhakijat, työllistettynä olevat ja työllistymistä edistävissä palveluissa olevat, joilla ei ole oikeutta ansiopäivärahaan.

  2. kaikki alle 30-vuotiaat riippumatta siitä, saavatko he työmarkkinatukea, työttömyyspäivärahan peruspäivärahaa vai ansiopäivärahaa.

  3. kaikki vieraskieliset ja maahanmuuttajat iästä ja työttömyyteensä liittyvästä etuudesta riippumatta.

Kokeilun aikana työnhakija ilmoittautuu normaalisti TE-toimistoon, joka ohjaa kuntakokeilun piiriin kuuluvat asiakkaat kunnan asiakkaiksi. Alkanut asiakkuus pysyy kuntakokeilussa koko hankkeen ajan, vaikka asiakkaan työssäoloehto täyttyisikin välillä.

Jos olet aiemmin sopinut TE-toimiston kanssa työnhakuun liittyvistä tapaamisista, palveluista tai tehtävistä, muista hoitaa ne sovitusti määräaikaan mennessä. Tällöin työttömyysturvaasi ei tule katkoksia. Jos sinulla ei ole kesken sovittuja tehtäviä tai palveluja TE-toimiston kanssa, voit odottaa rauhassa työllisyyskokeilun yhteydenottoa.

Ilmoita mahdollisista muutoksista verkossa Oma asiointi -palvelussa (www.te-palvelut.fi):

  • jos yhteystietosi muuttuvat tai tilanteesi muuttuu, esimerkiksi aloitat työt tai opinnot.
  • jos tarvitset apua tai neuvoja työnhakuasioissasi, voit jättää yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelun kautta.
  • kun jätät yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa (www.te-palvelut.fi), sinuun otetaan yhteyttä viiden (5) arkipäivän sisällä.

Kuntakokeilun asiakas saa itselleen työllisyyspalveluista omatyöntekijän, joka ohjaa häntä eteenpäin palveluihin. Mitään kunnan palveluita ei poistu ja niihin voi edelleen hakeutua myös suoraan. Kuntien palvelut ovat myös saatavilla niille TE-toimiston asiakkaille, jotka eivät ole kuntakokeilun asiakkaita.

Yhteystiedot

Työllisyyspäällikkö Erja Ikkala p. 040 5440 139, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Palvelusihteeri Maija Kajosmäki p. 0400 785 496, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Palveluohjaaja Annalotta Onni p. 0400 232 115, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Palveluohjaaja Toni Tervola p. 0400 176 345, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Palveluohjaaja Kati Somppi p. 046 922 1766, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Asiantuntija / Työllisyyden kuntakokeilu Satu Soutolahti p. 046 922 7507, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Asiantuntija / Työllisyyden kuntakokeilu Virpi Palovesi-Viinikka p. 050 476 9986, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Asiantuntija / Työllisyyden kuntakokeilu Marja Liukkaala p. 050 479 0682, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Omavalmentaja / Työllisyyden kuntakokeilu Noora Rauhala p. 040 152 9903, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.